Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Τασότι είναι ο… Πεπ της Μίλαν!!

Ο Τασότι είναι ο… Πεπ της Μίλαν
Σχεδόν αδύνατή θεωρεί την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μίλαν ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο. Ο Ιταλός μάνατζερ, με γνωριμίες και διασυνδέσεις στην Ισπανία, μίλησε στο κανάλι «Sportitalia» και πρότεινε τον Μάουρο Τασότι ως αντικαταστάτη του Αλέγκρι, εφόσον αυτός απολυθεί.

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη Μίλαν να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μάλιστα, έχει προγραμματίσει ταξίδι για τη Νέα Υόρκη, όπου πιθανολογείται πως θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό.

Μιλώντας στο κανάλι «Sportitalia», ωστόσο, ο μάνατζερ Αντρέα Ντ’ Αμίκο, έμπειρος στην αγορά της Ισπανίας, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να συμφωνήσει ο Γκουαρντιόλα με τη Μίλαν. «Όπως είναι σήμερα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, θεωρώ πως είναι απίθανο να δεχτεί ο Γκουαρντιόλα να δουλέψει στη Μίλαν. Ειδικά όπως είναι η ομάδα. Ο Πεπ θα ζητούσε πολλούς παίκτες και αυτό δεν νομίζω πως θα άρεσε στη διοίκηση», είπε ο Ντ’ Αμίκο.

Αν δεν είναι ο Γκουαρντιόλα, τότε ποιος μπορεί να είναι ο διάδοχος του Αλέγκρι; «Ο Μάουρο Τασότι. Έχει αποδείξει πως μπορεί να προπονήσει σε υψηλό επίπεδο και απλά πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία. Το σημαντικό, βέβαια, είναι να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο στην ομάδα και όχι να δοθεί η τεχνική ηγεσία σε κάποιον άλλο, απλά και μόνο για να αλλάξει προπονητής. Αν και νομίζω πως είναι σωστό να ολοκληρώσει τη χρονιά ο Αλέγκρι. Μια ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί το χειμώνα. Ας τελειώσει η χρονιά και μετά ας κάνουν όσες αλλαγές θέλουν», σημείωσε ο μάνατζερ.

Η χρονιά, όμως, μοιάζει χαμένη. «Δεν συμφωνώ. Η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα, με έμπειρη διοίκηση που μπορεί να βρει λύσεις ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να είναι μακριά από την κορυφή τώρα, αλλά έχει χρόνο. Αρκεί να βρει διάρκεια στα αποτελέσματα», εκτιμά ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: