Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φαβορί ο Λυσσαρίδης για την προεδρία!!

Φαβορί ο Λυσσαρίδης για την προεδρία
Ανοιχτά άφησε ο Ιβάν Σαββίδης όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα του προέδρου στον ΠΑΟΚ.

«Μπορεί να επιλέξω πρόεδρο τον Βρύζα, ή να είμαι εγώ ο ίδιος, ή να βάλω κάποιο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο», ήταν η χαρακτηριστική πρόταση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αυξάνονται οι πιθανότητες ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί ο ομογενής επιχειρηματίας να είναι ο Γιώργος Λυσσαρίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού να είναι το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, ο ρόλος που θα έχει θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός. Την διαχείριση στα οικονομικά και εταιρικά θέματα θα κάνουν οι συνεργάτες του Σαββίδη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίαρχο ρόλο θα έχει ο Ζήσης Βρύζας.

Άλλωστε, ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε ότι θέλει να έχει κοντά του και τους επόμενους μήνες τον παλαίμαχο επιθετικό.

Όσον αφορά το σχήμα του νέο Δ.Σ. της διοίκησης, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες κάποια από τα υπάρχοντα μέλη να είναι στη νέα διοίκηση, αφού κάποιοι θα αποχωρήσουν και μόνο ο Βρύζας θα τοποθετηθεί σε άλλο πόστο που θα έχει άμεση σχέση με το αγωνιστικό. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να είναι μαζί του και ο Μηλιωρίδης.

Παράλληλα, το νέο σχήμα θα έχει τον χαρακτήρα του «γενικού κουμανταδόρου», αφού θα αλλάξει δομή και αυτό είναι κάτι που κατέστησε στις χθεσινές του τοποθετήσεις ο Ιβάν Σαββίδης. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει καταμερισμός αρμοδιοτήτων σε εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία δεν θα είναι στη διοίκηση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: