Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«ΟΚ» με UEFA, δεν ξεχνάει ο «Κάρα»

«ΟΚ» με UEFA, δεν ξεχνάει ο «Κάρα»
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χθες έστειλε – ως όφειλε – το report στην UEFA. Οι «πράσινοι» αναφέρουν και την επίτευξη διακανονισμών για την πρώτη δόση των φετινών συμβολαίων του παικτών. Ωστόσο, ευχάριστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρώτος – χρονικά - ποδοσφαιριστής που δέχθηκε τον νέο διακανονισμό της διοίκησης ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο 35χρονος χαφ δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το «τριφύλλι» το καλοκαίρι, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται.

Στην επικοινωνία που έγινε μαζί με τον διεθνή παίκτη την Τρίτη, του ζητήθηκε να πάρει τα χρήματα, που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός σε δύο-τρεις δόσεις και εκείνος απάντησε άμεσα θετικά: «Στείλτε το χαρτί να το υπογράψω», ήταν η ατάκα του Καραγκούνη και λίγα λεπτά αργότερα είχε στα χέρια του τον διακανονισμό στο φαξ του ξενοδοχείου που έμενε η Εθνική.

Η διαφορά είναι ότι ο Καραγκούνης (όπως ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο) υπέγραψαν για χρήματα που τους οφείλονται για τα περασμένα χρόνια, ενώ οι παίκτες, που έμειναν στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι υπέγραψαν για την πρώτη φετινή δόση των συμβολαίων τους.

Τις δόσεις από την περασμένη σεζόν, που τους οφείλονται θα τις πάρουν κανονικά τμηματικά, άλλοι τον Οκτώβριο, άλλοι τον Νοέμβριο. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι παίκτες που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι, που πήραν την πρώτη τους δόση και υπέγραψαν για διακανονισμό για τις επόμενες.

Έρχονται τα 2 εκατ. ευρώ

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει με επιτυχία τον τωρινό έλεγχο της UEFA, όμως θα υπάρξει νέος έλεγχος σε δύο μήνες. Πρέπει τότε θα πρέπει να έχουν πληρωθεί κανονικά οι δόσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η SportDay αναφέρει ότι οι «πράσινοι» περιμένουν τον επόμενη μήνα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπόνους ύψους 2 εκατ. ευρώ, τα οποία αναμένεται θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές και σε λοιπές υποχρεώσεις, και θα βοηθήσουν την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες από πλευράς «τριφυλλιού» με τους παίκτες που έφυγαν και έχει απομείνει μόνο μία δόση του Σιμάο για τον επόμενο μήνα. Οσον αφορά τον Κατσουράνη, επειδή είναι σε συζητήσεις με την ομάδα για τη λύση του συμβολαίου του, πληρώθηκε κανονικά τις δόσεις.

  Από τον Παναθηναϊκό -και με αφορμή δημοσιεύματα- έλεγαν χθες ότι «δεν έχουμε κάνει συζήτηση για μεταγραφές και για συγκεκριμένα ονόματα παικτών. Είναι νωρίς ακόμα και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: