Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τον… Σάρ-ωσε!!

Τον… Σάρ-ωσε
Παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ρούβα σε φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου (13/10).

Ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα έκανε ο Μοχάμεντ Σαρ, ο οποίος αγωνίστηκε και τα 90’ αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Αντιθέτως, με τον Σενέγαλεζο ο Χρήστο Μπούρμπος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις και ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να τον προφυλάξει.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και παίρνοντας το προβάδισμα στο 6’ κιόλας με πανέμορφο γκολ του Ματίας Βερόν. Ο έμπειρος μέσος πήρε κεφαλιά-πάσα από τον Παπάζογλου και με βον πλανέ νίκησε τον Χριστοδουλάκη. Τα τέρματα για το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου διπλασίασε ο Θανάσης Παπάζογλου που με διαγώνιο σουτ στο 17’ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο τεχνικοί πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές και σχήματα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του ΟΦΗ να σημειώσουν άλλο ένα τέρμα στο 84’ με τον Ροβύθη, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Γουναρίδης,Ζαχαράκης, Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Παπάζογλου.

Ρούβας: Χριστοδουλάκης,Κορδονούρης, Ανυφαντάκης,Λουμπάκης,Ταβλαδοράκης, Σεντεμέντεζ,Πετράς,Χατζησάβας, Αντωνάκης, Ανωγειανάκης, Γκάτσης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: