Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Συνέρχεται σιγά-σιγά ο Βούκτσεβιτς!!

Συνέρχεται σιγά-σιγά ο Βούκτσεβιτς
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η κατάσταση του Μπόρις Βούκτσεβιτς.

Ο 22χρονος επιθετικός πριν από μερικές εβδομάδες είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαϊδεμβέργης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ο ποδοσφαιριστής της Χόφενχαϊμ διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο και πλέον η υγεία του έχει σταθεροποιηθεί, όπως ανακοίνωσε και ο γερμανικός σύλλογος στον οποίο και ανήκει.

«Σύμφωνα με το Νοσοκομείο της Χαϊδεμβέργης, όπου νοσηλεύεται ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας, Μπόρις Βούκτσεβιτς, η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να σταθεροποιείται, μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα», ήταν η ανακοίνωση της Χόφενχαϊμ το βράδυ της Παρασκευής (12/10).

Παράλληλα, για την περιπέτεια υγείας του ποδοσφαιριστή του μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Μάρκους Μπάμπελ: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Μπόρις και την οικογένειά του. Όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν να τα καταφέρει. Γνωρίζουμε ότι ακόμα έχει πολύ δρόμο για να διανύσει, αλλά αυτά τα νέα μας δίνουν δύναμη και θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας στη Bundesliga», ενώ ο ψυχολόγος του συλλόγου, Ιαν Μάγερ, είπε: «Παραμένουμε σε στενή επαφή με τους γιατρούς και την οικογένεια του Μπόρις. Ωστόσο, η κατάσταση του αν και δεν είναι κρίσιμη σενεχίζει να μας αγχώνει, όμως ευελπιστούμε πως σύντομα θα 100% καλά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: