Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Δεν είμαστε Ένωση»

«Δεν είμαστε Ένωση»
«Δεν έχουμε γήπεδο και δεν έχουμε φιλάθλους. Γιατί; Γιατί δεν έχουμε ομόνοια στην ομάδα. Δεν είμαστε Ένωση»! Με τα λόγια αυτά ο Λάκης Νικολάου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για να επιστρέψει στις επιτυχίες…

«Ήταν ένας άνθρωπος τόσο μετριοπαθής που δεν ένιωσε άσχημα να γυρίσει κάποια στιγμή ως βοηθός προπονητή. Παίρνοντας έναν δεύτερο ρόλο για να βοηθήσει την ομάδα που αγάπησε», σχολίασε για τον Φράντισεκ Φάντροκ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λάκη Νικολάου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

-για την ΑΕΚ και τη διαφορά με την ΑΕΚ της εποχής του Φάντροκ
«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο εποχές. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω για δύο λόγους. Τώρα δεν έχουμε γήπεδο και δεν έχουμε φιλάθλους. Γιατί; Μα γιατί δεν έχουμε ομόνοια στην ομάδα. Ήμαστε έξω από τους στόχους του ονόματός μας. Δεν είμαστε Ένωση. Με την ευκαιρία του Φάντροκ, το μόνο που θέλω να πω για την ΑΕΚ είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο και έχουμε μόνο μια διχόνοια. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του».

-για τον Φάντροκ:
«Άλλαξε τελείως την νοοτροπία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αυτό που βλέπουμε τώρα ήταν αυτό που έφερε ο Φάρντοκ. Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε την νοοτροποία του πως βλέπεις το ποδόσφαιρο αλλά και το πώς δουλεύει ένας προπονητής. Δούλευε από το πρωί ως το βράδυ και μας έδωσε κάτι το διαφορετικό. Ο Φάντροκ ήταν ένας μετριοπαθής άνθρωπος που δεν του άρεσε να φαίνεται. Δουλευτάρας και ένας προπονητής που ήξερε να βγάζει από το παίκτη ό,τι καλύτερο είχε. Ήταν ένας άνθρωπος τόσο μετριοπαθής που δεν ένιωσε άσχημα να γυρίζει κάποια στιγμή ως βοηθός προπονητή και να δουλέψει μέχρι και ως γυμναστής παίρνώντας δεύτερο ρόλο αλλά με θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Ο Φαντροκ ήταν στρατιώτης. Ποτέ στρατηγός και παρέμεινε στρατιώτης. Αγάπησε την ΑΕΚ και χαίρομαι που τον θυμόμαστε. Δυστυχώς όμως είναι κρίμα που δεν τον γνώρισαν οι νεώτεροι. Όχι σαν προπονητή αλλά και σαν προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: