Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Φτερούγισε» ψηλά με Θορν!!

«Φτερούγισε» ψηλά με Θορν
Το Περιστέρι πανηγύρισε μεγάλη νίκη με το «καλημέρα» στην Α1 απέναντι στον Πανελευσινιακό, επικρατώντας 77-75.

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν ακόμα και 15 πόντους πίσω, κατάφεραν με καλή άμυνα να «γυρίσουν το ματς στο δεύτερο εικοσάλεπτο και να φτάσουν με επεισοδιακό τρόπο στην νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κορυφαίος ο Θορν.

Ο Πανελευσινιακός μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, φτάνοντας προηγούμενος στο 10ο λεπτό, με 22-17. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά του, διαμορφώνοντας έτσι το 46-31 του ημιχρόνου, αποτέλεσμα που έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της Ελευσίνας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό με πολλά φάουλ για τις δύο ομάδες αλλά η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μισό. Το Περιστέρι «έτρεξε» ένα σερί 10-0 μετατρέποντας το 31-46 σε 41-46 στο 23’. Ο Θορν ήταν από τους κορυφαίους σε αυτό το διάστημα, με τον Πανελευσινιακό πάντως να αντιδρά και να κρατάει το προβάδισμά του (53-61 στο 30’).

Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ πέντε λεπτά πριν το φινάλε, με τρίποντο του Κανονίδη. Με το προβάδισμα να εναλλάσσεται μέχρι και το τέλος, ο Θορν εκτέλεσε δύο εύστοχες βολές 15’’ πριν το τέλος κάνοντας το 77-75. Ο Πέτρουλας έκλεψε στη συνέχεια την μπάλα από τον Ραΐβιο, με τον Λιακόπουλο όμως να κλέβει εκ νέου για λογαριασμό της Ελευσίνας αλλά να αστοχεί στο τρίποντο που θα έδινε την νίκη στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 31-46, 53-61, 77-75



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: