Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε…»

«Ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε…»
Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ των ανδρών του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να είναι ανταγωνιστικοί όσο μπορούν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε όσα είπαν οι:

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα που και τον ίδιο κορμό με πέρσι διατήρησε, αλλά και έτοιμη, όπως είδαμε και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της, αλλά και στον αγώνα που έδωσε για την Ευρωλίγκα. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και το γνωρίζουμε, έχουμε και το πρόβλημα με την απουσία του Χαραλαμπίδη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλους και να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Ουίλιαμ Χάτσερ: «Χαίρομαι που ξεκινά το πρωτάθλημα και μαζί μία νέα σεζόν. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός και ελπίζουμε ότι θα πάμε καλά. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα και στο τέλος να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με την ωμοπλάτη του. Η αποστολή αποτελείται από τους: Χάτσερ, Κασελάκη, ΜακΓκραθ, Θεοδωράκο, Τσαϊρέλη, Δέδας, Μαργαρίτη, Παπαδόπουλο, Καλλέ, Λιάπη, Αμπαρά και Χαριτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: