Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Καρνέζης: «Μας αφήνει πικρία η ισοπαλία»

Καρνέζης: «Μας αφήνει πικρία η ισοπαλία»
Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Βοσνία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Ορέστης Καρνέζης.

Αντιθέτως, ο 26χρονος πορτιέρο έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των συμπαικτών του, οι οποίοι είχαν καλύτερες φάσεις μπροστά από τα καρέ των αντιπάλων της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρνέζης:

Για το παιχνίδι με τους Βόσνιους:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Δεν φοβηθήκαμε, πάρα το γεγονός πως η Βοσνία έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλαμε να το νικήσουμε, προκειμένου να πάρουμε το προβάδισμα στον όμιλο. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να το κερδίσουμε. Ξέραμε από την αρχή πως με τους Βόσνιους θα παίζαμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Απόψε παίξαμε καλύτερα από αυτούς όμως η ισοπαλία μας αφήνει μία πικρία».

Για το γεγονός που είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής, παρά το γεγονός πως μερικοί του είχαν ασκήσει σκληρή κριτική μετά από μερικά λάθη του στον Παναθηναϊκό:

«Το να αγωνίζεσαι μια φορά τον χρόνο ή σε έναν αγώνα Κυπέλλου δεν σε βοηθάει. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Ωστόσο, με πολύ δουλεία και χαμηλά το κεφάλι και εμπιστοσύνη από τους γύρους σου μπορείς να τα καταφέρεις».

Για το ματς της Τρίτης (16/10) με την Σλοβακία:

«Θα πάμε στην Μπρατισλάβα με το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: