Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Χαρούμενος ο Πραντέλι!!

Χαρούμενος ο Πραντέλι
Ικανοποιημένος από τη δύσκολη νίκη της εθνικής Ιταλίας επί της Αρμενίας με 3-1 είναι ο Τσέζαρε Πραντέλι. Οι φιναλίστ του περασμένου Euro έφτασαν στην επικράτηση με γκολ του Αντρέα Πίρλο, του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και του Πάμπλο Οσβάλντο.

Ο 55χρονος τεχνικός επεσήμανε ότι υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες του αντιμετώπιζαν δυσκολίες στον αγώνα αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί στο δρόμο για τη Βραζιλία.

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά γενικότερα είμαι ικανοποιημένος», τόνισε ο Πραντέλι μετά τον αγώνα στους δημοσιογράφους.

«Είναι νωρίς ακόμη είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά πετύχαμε μια νίκη που έδειξε το χαρακτήρα μας», πρόσθεσε.

Με τις νίκες επί της Αρμενίας και της Μάλτας αλλά και την ισοπαλία κόντρα στη Βουλγαρία η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται στην κορυφή του δευτέρου ομίλου με 7 βαθμούς και την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Δανία, για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ακόμη ο ομοσπονδιακό τεχνικός παραπονέθηκε και για το γκολ του Μικταριάν, το οποίο προήλθε μετά από σύγκρουση του Κριστιάν Μάτζιο με τον Νταβίτ Μανογιάν.

«Όταν δύο παίκτες συγκρούονται και χτυπούν στο κεφάλι, πρέπει να σταματήσεις αμέσως. Ο διαιτητής δεν το έκανε και για αυτό το λόγο έγινα έξαλλος», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: