Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σπουδαίο διπλό οι Νέοι!!

Σπουδαίο διπλό οι Νέοι
Για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση μπήκε και πάλι η Εθνική Νέων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Θοδωρή Παχατουρίδη πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Βορίου Ιρλανδίας με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro U-19 και «έπιασε» στην πρώτη θέση τη Τσεχία με 4 βαθμούς.

Οι «μικροί» ήθελαν να ρεφάρουν την ισοπαλία με τη Μολδαβία στην πρεμιέρα και τα κατάφεραν. Στο 52’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κόνλαν και κάπου εκεί ξύπνησε και η Εθνική. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο ίδιο λεπτό ο Ιωαννίδης έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Ο διεθνής του Παναθηναϊκού, Χουχούμης στο 75’ και αφού είχε μπει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα, πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την Ελλάδα και ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς και την κορυφή, με το 2-0 να μένει ως το τέλος. Έτσι η Εθνική Νέων «συγκατοικεί» στην κορυφή μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής με την Τσεχία.

Ελλάδα (Θοδωρής Παχατουρίδης): Χουτετσιώτης, Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας, Καντούτσης, Σούκιας (73’Χουχούμης), Σιώπης, Ιωαννίδης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης (66’Δώνης), Γιαννιτσάνης (79’Παπαδημητρίου)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: