Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Τσάμπα ήττα»

Πεδουλάκης: «Τσάμπα ήττα»
Στα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες, αλλά και στα 15 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ρεάλ απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τους Μαδριλένους ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο κόους των «πράσινων» έκανε λόγο για… χαζή και τσάμπα ήττα εξηγώντας ωστόσο ότι κάποια πράγματα είναι λογικά δεδομένης της απειρίας ορισμένων παικτών αλλά και του ότι η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα.

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Ήτανε μια χαζή ήττα. Δεν αντιδράσαμε καλά όταν η Ρεάλ χαμήλωσε το σχήμα και έπαιξε με τρεις κοντούς, δεν αντιδράσαμε έξυπνα. Ο αντίπαλος με τον Ντρέιπερ ήταν αυτός που άλλαξε το παιχνίδι από εκεί και μετά δεν μπορέσαμε να περάσουμε την μπάλα στο λόου ποστ. Αυτό γύρισε μπούμερανγκ σε εμάς και κάναμε εύκολα λάθη», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Κάναμε πολλά λάθη, αυτό είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που αποτελείται από πολλούς νέους παίκτες και οι οποίοι είναι άπειροι. Όταν φτάνεις να τελειώνεις το παιχνίδι με 23 λάθη αλλά και 15 επιθετικά ριμπάουντ καταλαβαίνεις ότι είναι μια τσάμπα ήττα. Πλησιάσαμε και στο τέλος στον πόντο αλλά και εκεί κάναμε λάθη. Αυτή είναι μια χαζή ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: