Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Φαλκάο!!

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Φαλκάο
Συγκεντρωμένοι πρέπει να μείνουν αυτός και οι συμπαίκτες του στην προσπάθεια της Κολομβίας για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, υποστηρίζει ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Με τα δύο γκολ του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης οι Κολομβιανοί επικράτησαν της Παραγουάης με 2-0.

Ο άσος των «ροχιμπλάνκος» απέδωσε τη νίκη στο καλά οργανωμένο σύνολο που παρουσίασαν και εφιστά προσοχή και ψυχραιμία εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με το Καμερούν.

«Ευχαριστώ τον Θεό για τα γκολ που πέτυχα και φτάσαμε στη νίκη, αλλά ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, άρα είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο 26χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και χαρακτήρα που δείχνουμε μέχρι τώρα».

Μάλιστα ο Φαλκάο πέτυχε αμφότερα τα γκολ με το αριστερό πόδι , κάτι με το οποίο έκανε χιούμορ μετά το τέλος του αγώνα:

«Το δεύτερο γκολ ήταν παρόμοιο με αυτά που έχω πετύχει με την Τσέλσι και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, και για αυτό το λόγο το δεξί πόδι αρχίζει και ζηλεύει».

Η Κολομβία έχει ρεπό στα προκριματικά του Μουντιάλ την Τρίτη και επόμενος αντίπαλος της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 21 Οκτωβρίου για το ισπανικό πρωτάθλημα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: