Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μάχη για δύο το Καμπιονάτο για τον Κρέσπο!!

Μάχη για δύο το Καμπιονάτο για τον Κρέσπο
Τις δικές του προβλέψεις για το Καμπιονάτο έδωσε ο Έρναν Κρέσπο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ιταλίας. Ο πρώην παίκτης της Πάρμα, της Λάτσιο, της Μίλαν και της Ίντερ δεν συμπεριέλαβε στα φαβορί τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί, καθώς δεν παρέκλινε από αυτά που προβλέπουν οι περισσότεροι ειδικοί του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όσοι έχουν ερωτηθεί για τα φαβορί του φετινού Καμπιονάτο, έχουν απαντήσει πως η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Ερνάν Κρέσπο, που ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή και τόνισε πως οι άλλες ομάδες βρίσκονται σε ένα διαφορετικό επίπεδο σχετικά με τους προπορευόμενους.

«Τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αναμφίβολα η Γιουβέντους και η Νάπολι. Έχουν καλύτερους παίκτες σε σύγκριση με τους άλλους, έχουν και τους καλύτερους και πιο καταρτισμένους προπονητές. Μην ξεχνάτε πως πέρσι κατέκτησαν από ένα τίτλο, οπότε είναι συνηθισμένες να έχουν υψηλές βλέψεις», ήταν η εκτίμηση του Αργεντινού.

Οι άλλες ομάδες πόσες πιθανότητες έχουν να «σπάσουν» αυτό το δίδυμο; «Λίγες είναι οι πιθανότητές τους. Πρέπει να γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη, που να μας ξαφνιάσει όλους. Βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω από τα φαβορί. Δεν μπορούν να συναγωνιστούν τη Γιουβέντους και τη Νάπολι. Εκτός και αν κάποια από αυτές αφήσει πολλούς βαθμούς στο «δρόμο», κάτι που μέχρι τώρα δε φαίνεται πιθανό», απάντησε ο Κρέσπο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: