Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Συγκάτοικοι» Βέλγιο και Κροατία!!

«Συγκάτοικοι» Βέλγιο και Κροατία
Πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες που τις φέρνουν «αγκαλιά» στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου των προκριματικών, πέτυχαν Βέλγιο και Κροατία. Η παρέα του Μιραλάς, ο οποίος μάλιστα σκόραρε νίκησε 3-0 την Σερβία στο Βελιγράδι ενώ οι Κροάτες επικράτησαν 2-1 της ΠΓΔΜ εκτός έδρας. Νίκη με ανατροπή και «πρωταγωνιστή» τον Μπέιλ για την Ουαλία, 2-1 την Σκωτία.

Σερβία-Βέλγιο 0-3

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στο Βελιγράδι το Βέλγιο. Το ταλέντο στην ομάδα του Βίλμοτς «ξεχείλισε» στον αγωνιστικό χώρο και άφησε τους Σέρβους χωρίς βαθμό στο ματς. Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Μπεντέκ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έχασε και το ενδιαφέρον του. Αυτό έγινε γιατί οι Σέρβοι έψαξαν το γκολ, άφησαν χώρους και έτσι ο Ντε Μπρίνε στο 68΄και ο Κέβιν Μιραλάς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Οι Βέλγοι έτσι έφτασαν στους εφτά βαθμούς αφήνοντας στους 4 την Σερβία.



[www.online-soccer.ru] Serbia 0-3 Belgium GOALS από all-goals


ΠΓΔΜ-Κροατία

Δύσκολα έβαλε στους Κροάτες η ΠΓΔΜ αλλά η διαφορά δυναμικότητας έκανε εντέλει την διαφορά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ιμπραΐμι στο 16ο λεπτό του αγώνα αλλά από εκεί και έπειτα η Κροατία πήρε μπρος. Ισοφάρισε πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Τσόρλουκα (33΄) και στο δεύτερο μέρος πέτυχε τον στόχο της. Ο Ράκιτιτς στο 60΄βρήκε δίχτυα, έκανε το 2-1 και ανέβηκε στους εφτά βαθμούς.

Ουαλία-Σκωτία 2-1

Ο Κρις Κόουλμαν είχε ξεκινήσει την θητεία του στον πάγκο της Ουαλίας με πέντε σερί ήττες και έψαχνε τρόπο να πάρει η ομάδα του πρώτο τρίποντο. Η Σκωτία δεν είχε διάθεση να το επιτρέψει. Προηγήθηκε με τον Μόρισον στο 28΄αλλά οι γηπεδούχοι είχαν στον αγωνιστικό χώρο τον παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Αυτός είναι ο Μπέιλ. Ο άσος της Τότεναμ, ισοφάρισε στο 81΄με πέναλτι και στο 89΄πέτυχε το δεύτερο γκολ, δίνοντας στην ομάδα του την πρώτη της νίκη.

Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
Βέλγιο 7
Κροατία 7
Σερβία 4
Ουαλία 3
Σκωτία 2
ΠΓΔΜ 1

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Τρίτη 16/10
Βέλγιο-Σκωτία
ΠΓΔΜ-Σερβία
Κροατία-Ουαλία



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: