Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Τρία γκολ δεν είναι αρκετά»

«Τρία γκολ δεν είναι αρκετά»
Πολλά περισσότερα τέρματα θα μπορούσε να πετύχει η Ολλανδία κόντρα στην Ανδόρα, σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Οι «οράνιε» επικράτησαν με 3-0 αλλά ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εστίασε την προσοχή του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο Κλάας Γιαν Χούντελαρ και ο Ρούμπεν Σχάκεν στο ντεμπούτο του ο τελευταίος, σκόραραν για την Ολλανδία, αλλά ο Φαν Χάαλ ελπίζει σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερα τέρματα.

«Είχα τονίσει πριν το ματς ότι ήταν δύσκολο να ανοίξουμε το παιχνίδι», τόνισε ο 61χρονος τεχνικός.

«Ομάδες σαν την Ανδόρα παίζουν πάντα πολύ αμυντικά και είναι δύσκολο για εμάς να ξεκλειδώσουμε την άμυνα τους. Η πρόβλεψη μου βγήκε αληθινή και για αυτό κερδίσαμε 3-0 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ τον αντίπαλο. Ακόμη είμαι ευχαριστημένος από τους εξτρέμ, τον Σχάκεν και τον Λενς, που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι
», πρόσθεσε.

Ο Ντιρκ Κάιτ έκανε το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Φαν Χάαλ στο εθνικό συγκρότημα και ο Ολλανδός τεχνικός επεσήμανε το γεγονός.

«Δεν τον έβαλα μέσα για να είμαι καλός με τον Κάιτ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτή τη θέση. Πήρε το χρόνο συμμετοχής και αυτός. Δεν υπάρχει κάτι που κρύβεται πίσω από αυτό», σημείωσε.

Εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, που ισοβαθμούν αμφότερες στην κορυφή του τετάρτου ομίλου, ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Άγιαξ στάθηκε στο βαθμό ετοιμότητας του Άριεν Ρόμπεν.

«Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να παίξει ο Ρόμπεν. Ενημερωθήκαμε για την κατάσταση του. Είναι πιθανό πάντως να χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες από την εθνική κάτω των 21.

Δυστυχώς η Τουρκία κέρδισε την Τουρκία. Ήλπιζα για μια ισοπαλία γιατί αυτό θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Τώρα μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας στο Βουκουρέστι την Τρίτη
», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ πραγματοποίησε την 101η εμφάνιση του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο ίδιος «κέρασε» ένα γκολ στους φιλάθλους, που παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Ανδόρα.

«Κατάλαβα ότι δεν ήταν πολύ καλό παιχνίδι, αλλά για μένα ήταν πολύ καλό που σκόραρα. Ο αντίπαλος δεν ήταν πολύ καλός αλλά προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάτι καλό από αυτή την αναμέτρηση, αν και δεν υπήρχαν πολύ κενοί χώροι για εμάς», ήταν το σχόλιο του μεσοεπιθετικού του Αμβούργου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: