Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ποντάρουν στην ψυχολογία!!

Ποντάρουν στην ψυχολογία
Βάρος στη ψυχολογία και την αλλαγή του κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας έχουν ρίξει οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής από την ημέρα που έχουν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Οι δύο τους έχουν αντιληφθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν χάσει το χαμόγελό τους και έτσι προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό, πιστεύοντας ότι η βελτίωση του κλίματος να φέρει και αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πώς προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα; Είτε επιχειρώντας μία διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο επικοινωνίας μαζί τους, είτε με το διαφορετικό ασκησιολόγιο που ακολουθούν και χαρακτηρίζεται αρκετά ευχάριστο.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ύστερα από μόλις τέσσερις μέρες προπονήσεων, έχει επέλεθ μια αλλαγή και πως τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στα αποδυτήρια, το κέφι ζωντάνεψε, η προσπάθεια αυξήθηκε από όλους και η αισιοδοξία έκανε και πάλι την εμφάνισή της.

Το δεύτερο στο οποίο ποντάρουν και στο οποίο είχε στηρίξει μεγάλο μέρος του πλάνου του ο Κατσαβάκης είναι η αγωνιστική ανάσταση των παλιών στην ομάδα.

Οχι όλων, αφού η προσφορά τους ποικίλει, αλλά ειδικά των Βελλίδη, Καζναφέρη και Παπαστεριανού, των οποίων η σχέση με τον προκάτοχό τους πέρασε από σαράντα κύματα και η παρουσία τους στα έξι πρώτα παιχνίδια της σεζόν κρίνεται μετριότατη.

Οι δύο προπονητές γνωρίζουν ότι ο φετινός Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να μην παίρνει το μάξιμουμ από παίκτες που έχουν και δυνατότητες και με διαφορά την μεγαλύτερη εμπειρία και άρα μπορούν και πρέπει να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: