Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σούσιτς: «Ήρθαμε για να μην χάσουμε»

Σούσιτς: «Ήρθαμε για να μην χάσουμε»
Ο στόχος για την Βοσνία στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα επετεύχθη σύμφωνα με τον προπονητή της Σάφετ Σούσιτς, καθώς δεν έχασε.

Ο τεχνικός της Βοσνίας φάνηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν και για τον ένα βαθμό που πήραν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούσιτς:

«Όσον αφορά στον αγώνα το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Είχαμε τις ευκαιρίες μας όπως και η Ελλάδα και δεν περίμενα να λήξει ο-ο. Παίξαμε αρκετά επιθετικά, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αρκετές φορές ήμασταν φοβισμένοι, αφού τις ευκαιρίες της Ελλάδας εμείς τις δημιουργήσαμε. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και ο Σαμαράς μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Ήρθαμε να μην χάσουμε και δεν χάσαμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο πήρε η Βοσνία τον ένα βαθμό, είπε: «Είμαι. Όχι για τον τρόπο, αλλά για το αποτέλεσμα. Δεν θα απολογηθώ για το πως παίξαμε».

Όσον αφορά τον Βράνιες και το παιχνίδι που έκανε, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, είπε: «Δεν κάνω κριτική ούτε δίνω τα εύσημα. Ο Βράνιες δεν έχει πάει όμως καλά στα δύο πρώτα ματς, ούτε και σήμερα. Για ένα λάθος ή ένα κακό παιχνίδι δεν παίρνω κεφάλια. Τρεις ομάδες έχουν επτά βαθμούς και έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Το μόνο καλό είναι πως ο επαναληπτικός με την Ελλάδα είναι στην έδρα μας. Μέχρι το τέλος θα πάμε για να δούμε ποιος θα προκριθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: