Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Ο Αντσελότι δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο»

«Ο Αντσελότι δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο»
Δριμύτατη επίθεση κατά του Κάρλο Αντσελότι εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, χαρακτηρίζοντάς τον άσχετο από ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο τα… έβαλε με τον προπονητή της Παρί Σεντ Ζερμέν για το θέμα της μη χρησιμοποίησης του Χαβιέρ Παστόρε.

Επιπλέον αναφέρθηκε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια και στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος, όπως τόνισε ο ίδιος, έχει κάνει ζημιά στα αποδυτήρια.

«Ο Παστόρε δεν είναι κανένας τυχαίος παίκτης. Είναι φαινόμενο. Ο Αντσελότι είναι άσχετος ξέρει σκ…α ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που έχασαν 1-0 από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει με τον Παστόρε πίσω από τον Νενέ. Είναι μόνο 23 ετών και έχει μπλέξει με λάθος ανθρώπους», ήταν τα λόγια του για τον Ιταλό τεχνικό.

Ενώ ούτε ο Ιμπραΐμοβιτς θα μπορούσε να ξεφύγει από το… στόχαστρο του Τζαμπαρίνι, για τον οποίο είπε: «Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο φταίξιμο του προπονητή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τα αποδυτήρια. Διέλυσε την Ίντερ, τη Γιουβέντους, τη Μίλαν και τα ίδια θα κάνει τώρα και στην Παρί».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: