Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Υποχρεωμένος να μην χάνει ο ΠΑΟ»

«Υποχρεωμένος να μην χάνει ο ΠΑΟ»
Μέσα σε δύο λεπτά έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ Μαδρίτης (85-78), σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε πως οι «πράσινοι» δεν θα πρέπει να ψάχνουν για δικαιολογίες, αλλά να δουλέψουν ακόμη περισσότερο.

«Δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός όταν χάνει όλοι θα έχουν τα κεφάλια κατεβασμένα. Είναι υποχρεωμένος να μην χάνει», είπε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

«Αυτό δείχνει το μέγεθος και την αξία αυτής της φανέλας. Παρόλα αυτά, η διαφορά ήταν στα ριμπάουντ στο ματς, έβγαλαν 12 επιθέσεις περισσότερες και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Υπάρχει ένα τρακ του πρωτάρη, πολλά νέα παιδιά. Όπως είπαμε, όμως, δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δούμε τι έφταιξε. Όποιος είδε το παιχνίδι, είδε ότι σε δύο λεπτά κρίθηκε το αποτέλεσμα, ο Σχορτσανίτης έκανε φοβερή εμφάνιση, όμως παρ’ όλα αυτά δεν καταφέραμε να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Οι αυτοματισμοί ακόμα είναι σε “νηπιακό” στάδιο. Μπορεί στις προηγούμενες ομάδες όλοι να σκόραραν από 20 πόντους, αυτό όμως εδώ δεν γίνεται εκτός αν είσαι ο Διαμαντίδης ή ο Γιασικεβίτσιους. Όλοι να συνεισφέρουν το λιθαράκι τους. Θεωρώ ότι άδικα χάθηκε το παιχνίδι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, εμείς σκύψαμε τα κεφάλια στα αποδυτήρια και αυτό είναι καλό».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι νωρίς ακόμα, παρόλα αυτά η Ρεάλ έχει φοβερό ρόστερ. Δεν ξέρω αν είναι το φαβορί, αλλά έχει πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: