Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κάχα»

«Καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κάχα»
Το παιχνίδι με τη Κάχα Λαμποράλ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ανήκει στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ στο πρώτο του παιχνίδι στην Α1 και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι απλά η νίκη, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί και με καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς.

«Τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα καλούμαστε να δώσουμε και το πρώτο μας παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα θετικό ότι ο αγώνας γίνεται στην έδρα μας, αλλά από την άλλη αυτό είναι θετικό και για τον ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο για μας εκτός από τη νίκη φυσικά, είναι να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να γίνουμε καλύτεροι ακόμα και σ' αυτά τα στοιχεία που εκτελέσαμε σωστά. Ο στόχος μας είναι η πρόοδρος σε κάθε παιχνίδι και γι' αυτό όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Σλούκας κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να εμφανιστούν πολύ καλοί για να μην πέσουν σε «παγίδα» που πιθανώς κοστίσει. «Τα παιχνίδια στα οποία μια ομάδα λογίζεται ως φαβορί είναι και τα πιο δύσκολα. Αυτά που κρύβουν τις μεγαλύτερες παγίδες. Εμείς οφείλουμε να δείξουμε στον ΠΑΟΚ το μέγιστο σεβασμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερό μας παιχνίδι. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, γι' αυτό το λόγο και το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος χωρίς την απώλεια βαθμών που θα στοιχίσουν στο μέλλον. Αυτό θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: