Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Έξαλλοι οι Ουρουγουανοί για Σουάρες!!

Έξαλλοι οι Ουρουγουανοί για Σουάρες
Διαστάσεις παίρνει το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία με τον Λουίς Σουάρες και τις κατηγορίες που δέχεται ότι συνηθίζει να κάνει θέατρο. Στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΦΙΦΑ, Τζιμ Μπόις, πως η αγωνιστική συμπεριφορά του επιθετικού της Λίβερπουλ αποτελεί «καρκίνο για το παιχνίδι», αντέδρασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από τον πρόσφατο αγώνα της Λίβερπουλ με την Στόουκ στο «Άνφιλντ», μετά το τέλος του οποίου ο προπονητής των φιλοξενούμενων κατηγόρησε τον Σουάρες ότι βουτάει και ζήτησε την τιμωρία του από την αγγλική ομοσπονδία.

Στην άποψη αυτή συνηγόρησε ο Μπόις, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία της ουρουγουανής ομοσπονδίας η οποία θεωρεί ότι ο Βορειοιρλανδός αξιωματούχος θα έπρεπε να μείνει αμέτοχος : «Τέτοιου είδους σχόλια προερχόμενα από κάποιον που βρίσκεται σε αυτή την υψηλόβαθμη θέση, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές που πρέπει να διαπνέουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι απαράδεκτα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Αγνοώντας επίτηδες το θεσμικό του ρόλο, ο κύριος Μπόις αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παίκτη, ενισχύοντας και προκαλώντας την εχθρότητα εναντίον του. Έτσι, η δική μας ομοσπονδία δηλώνει πως ο αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης μας και καλούμε το διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει τη συμπεριφορά του. Επιπλέον, ξεκαθαρίζουμε πως στηρίζουμε απόλυτα τον ποδοσφαιριστή στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: