Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Οι τρικλοποδιές μας πεισμώνουν"!

Ο δρόμος της εξυγίανσης θα συνεχιστεί από τον Άρη, κάτι που έκανε γνωστό στο κοινό η ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσής της!
"Οι τρικλοποδιές μας πεισμώνουν"
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας απλώσει για μια ακόμη φορά το χέρι, ζητώντας την στήριξή σας και τη θερμή σας συμπαράσταση.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις διοικητικές τύχες της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση της ομάδας και την επανάκτηση της αγωνιστικής και διοικητικής της αξιοπιστίας. Από τα πρώτα μας βήματα, καταλάβαμε ότι η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη. Ήρθαμε και συνεχίζουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με δεκάδες προβλήματα που καθημερινά εμφανίζονται μπροστά μας, τα οποία όμως προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα.
Πέρα από τα δικά μας εσωτερικά διοικητικά και οικονομικά θέματα, απόρροια των τρομακτικών παραλείψεων της προηγούμενης διοικητικής κατάστασης, αντιληφθήκαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις τρικλοποδιές όλων εκείνων που ανησυχούν για την επανεμφάνιση ενός υγιούς και δυνατού, οικονομικά και αγωνιστικά, ΑΡΗ. Ωστόσο, ενημερώνουμε τους… ανησυχούντες ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Έχουμε αποφασίσει να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ στο δρόμο που του αρμόζει και οι όποιες τρικλοποδιές τους, δεν μας απογοητεύουν. Αντίθετα, μας γεμίζουν με πείσμα και πάθος για την υλοποίηση των στόχων μας και για την επιστροφή του Αυτοκράτορα στο θρόνο του.
Φυσικά, όλα μας τα σχέδια και όλες μας οι προσπάθειες, ξεκινούν και τελειώνουν σε εσάς. Τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Τον ανεπανάληπτο κόσμο του. Τον λαό μιας μεγάλης ομάδας, που έχει γράψει χρυσές σελίδες οπαδικής συμπαράστασης σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Χωρίς εσάς, χωρίς τη δική σας στήριξη, τίποτα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Γι’ αυτό, και με αφορμή τον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/10, 18:45), σας καλούμε να δώσετε μαζικά το «παρών» στο Αλεξάνδρειο και να στηρίξετε την ομάδα μας. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, ο ΑΡΗΣ σας έχει ανάγκη, ώστε να μπορέσει να ορθώσει το τεράστιο αγωνιστικό του ανάστημα, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα.
Ψεύτικες υποσχέσεις δεν πρόκειται να σας δώσουμε ποτέ. Ωστόσο, σαν Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και εκφράζοντας απόλυτα και όλους όσους απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, ένα πράγμα μπορούμε να σας το υποσχεθούμε αβίαστα: Ο φετινός ΑΡΗΣ θα ματώνει μέσα και έξω από τα παρκέ, για να τιμά την τεράστια Ιστορία του.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: