Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Έχουμε υψηλούς στόχους»

«Έχουμε υψηλούς στόχους»
Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει η εθνική Γερμανίας σύμφωνα με τον Μάρκο Ρόις. Τα «πάντσερ» συνέτριψαν την Ιρλανδία με 6-1 στο Δουβλίνο και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδα του και διαμαρτύρεται ακόμη για μια ανατροπή εντός περιοχής από τον Τζον Ο΄ Σι στο πρώτο ημίχρονο.

«Έχουμε πολύ υψηλούς στόχους», τόνισε μετά τον αγώνα και συνέχισε:

«Ο κόουτς μας προετοίμασε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή αλλά δε βρήκαμε αμέσως στόχο.
Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σίγουρα πέναλτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό
».

Ο Μαρσέλ Σμέλτσερ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο χθεσινό αγώνα, μετά τη μέτρια στο παιχνίδι με την Αυστρία τον προηγούμενο μήνα και υποστήριξε ότι δεν τον επηρέασε η κριτική που δέχθηκε.

«Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση αλλά και από το γεγονός ότι όλοι οι συμπαίκτες μου με στήριξαν. Δε θέλω να πω τίποτα για την κριτική που δέχθηκα πριν τον αγώνα , αλλά για τη σημασία των τριών βαθμών που πήραμε εδώ στο Δουβλίνο.

Αν δεν είχα τόση υποστήριξη, δε θα μπορούσα να συγκεντρωθώ στον αγώνα
», τόνισε.

Από τη μεριά του ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ απένειμε τα εύσημα στην άμυνα της ομάδας του , που αντιμετώπισε με επιτυχία τη δύναμη στον αέρα των Ιρλανδών και υποστήριξε ότι η Γερμανία είναι έτοιμη για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα. Για την άμυνα δεν ήταν εύκολο να τα βγάλει πέρα με τις βαθιές μπαλιές.

Είμαστε μέσα στους στόχους μας
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: