Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μοντολίβο: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας»

Μοντολίβο: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας»
Την άποψη ότι η Μίλαν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, χθες (Κυριακή, 7/10) κόντρα στην Ίντερ, εξέφρασε ο Ρικάρντο Μοντολίβο που δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα της ομάδας του.

«Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα και ότι αξίζαμε την νίκη. Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, ειδικά μετά την αποβολή του Ναγκατόμο. Ήταν άδικη η ήττα. Παίξαμε πραγματικά καλά. Η Ίντερ έπαιξε αμυντικά, ήταν καλή, αλλά και τυχερή», τόνισε ο 27χρονος μέσος των «ροσονέρι» και πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών μας και μετά θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Λάτσιο. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες προκειμένου να μαζεύουμε πόντους. Αν είχαμε 5 ή 6 περισσότερους βαθμούς θα είχαμε περιθώρια, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν χρειαζόμασταν αυτή την ήττα».

Στην συνέχεια ο ιταλός άσος αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ του αλλά και στο πέναλτι, που κατά την γνώμη του, έπρεπε να καταλογιστεί υπέρ του Ρομπίνιο.

«Ήταν κρίμα που ακυρώθηκε το γκολ. Στο γήπεδο, είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να μετρήσει. Θα ήταν πολύ ωραίο τέρμα και θα ισοφαρίζαμε. Σε ό,τι αφορά τη φάση με τον Ρομπίνιο, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή ήταν η επαφή, η πρόθεση του αντιπάλου ήταν ξεκάθαρη και έπρεπε να δοθεί το πέναλτι», τόνισε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: