Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Οσο το δυνατόν πιο κοντά στο Ολυμπιακό»

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στο «Libero107,4», για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την εικόνα του ΠΑΟΚ ως τώρα, τη δική του απόδοση, αλλά και στο στόχο μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
«Οσο το δυνατόν πιο κοντά στο Ολυμπιακό»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρ:
-Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, ήταν κακό;
«Δεν ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Αντί για το βαθμό θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν ήμασταν και τόσο καλοί».
-Δεν ήταν τόσο καλός ο ΠΑΟΚ ή μένεις και στις αποφάσεις του διαιτητή;
«Η διαιτησία δε βοήθησε. Δεν περιμένουμε να μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Περιμένουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για να νικήσουμε εκεί».
-Είχες δεχτεί ένα χτύπημα με τον Αρη και φαινόταν να μην πατάς καλά στην Κρήτη; Ησουν καλά;
«Δέχτηκα ένα χτύπημα με τον Αρη και είχα μία ενόχληση και με τον ΟΦΗ. Αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσω να πάω λίγο πιο ήρεμα στις προπονήσεις για να το ξεπεράσω. Είναι κάτι που με ενοχλεί, αλλά πιστεύω θα περάσει μέσα στην εβδομάδα».
-Διανύεις την καλύτερη σου περίοδο στον ΠΑΟΚ. Για ποιους λόγους πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
«Παίζω περισσότερο και μπορώ να δείξω τις δυνατότητες μου. Στα παιχνίδια που έρχονται ελπίζω να δείξω ακόμα πιο πολλά, αλλά με βοηθάει πάρα πολύ που φέτος παίζω περισσότερο».
-Μετά την αποβολή στην Κρήτη, αποφασίστηκε να βγεις εσύ. Ηταν η πιο δύσκολη στιγμή του αγώνα εκείνη;
«Πάνω στην αλλαγή μου, δε ήμουν ενοχλημένος με τον προπονητή, αλλά με το πώς πήγαινε το παιχνίδι με το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Ο προπονητής καλά έκανε και διάλεξε εμένα, αφού είχα και τις ενοχλήσεις στο πόδι μου, αλλά εγώ ήμουν εκνευρισμένος με το κλίμα που υπήρχε εκείνη την ώρα στο παιχνίδι».
-Οι επιλογές μεσοεπιθετικά με τις επιστροφές παικτών, αυξάνονται. Ποιες είναι οι δικές σου σκέψεις;
«Είναι πολύ καλό αυτό. Ο ανταγωνισμός βοηθάει μία ομάδα, στα παιχνίδια, αλλά και στην προπόνηση πρέπει να παλεύουμε για τη θέση μας. Δε με ενοχλεί καθόλου ο ανταγωνισμός».
-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό που έχει ξεκινήσει ήδη με έξι στα έξι;
«Μπορεί να έχει έξι νίκες, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται. Η συνέχεια πρέπει να είναι καλύτερη για εμάς, προκειμένου να παραμείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό».
-Παρακολουθείς το ελληνικό πρωτάθλημα; Είσαι ικανοποιημένος από το φετινό του επίπεδο;
«Πιστεύω ότι είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Υπάρχει η οικονομική κρίση που δε βοηθάει, αλλά βλέπω μικρές ομάδες να μπορούν να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες. Υπάρχει και ένα background από νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στις ομάδες και αυτό είναι πολύ θετικό».
-Ο προπονητής σου χαρακτήρισε τον Κάτσε ως την «αποκάλυψη του πρωταθλήματος». Πως βλέπεις το συμπαίκτη σου;
«Είναι νέος, με αρκετό ταλέντο. Δουλεύει στην προπόνηση και ακούει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Αν συνεχίσει να δουλεύει και τον προσέξει και η ομάδα, θα βοηθήσει πολύ».
-Θεωρείς ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι εύκολο, δεδομένου ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας;
«Δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί να είναι τελευταίοι, αλλά εμείς πρέπει να προσέξουμε, γιατί θα έρθουν για να πάρουν αποτέλεσμα. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά το τι κάνουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: