Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δεν "ψήνονται" Ουζουνίδης, Αναστασίου, απίθανο του Κόστα!!

Καμία ουσιαστική επαφή δεν έχει γίνει ακόμη στο θέμα του αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Αρη. Ονόματα υπάρχουν πολλά μόνο που η επιλογή είναι δύσκολη και τα οικονομικά περιθώρια στενά. Το οικονομικό είναι ο παράγοντας που καθιστά απαγορευτική την καλύτερη λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, του Ζόρζε Κόστα.
Δεν "ψήνονται" Ουζουνίδης, Αναστασίου, απίθανο του Κόστα
Το κασέ του πορτογάλου μαζί με ένα συνεργάτη του, φθάνει τις 200.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να δαπανήσει ο Αρης που μάλλον δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τον πρώην τεχνικό της Ακαδέμικα, της Μπράγκα και της Κλουζ.
Επαφή θα γίνει με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Γιάννη Αναστασίου. Και οι δυο πάντως εμφανίζονται διστακτικοί στην προοπτική να αναλάβουν την... καυτή πατάτα, αφού ο μεν Αναστασίου δεν έχει καθίσει σε πάγκο πρώτης ομάδας ο δε Ουζουνίδης, μόλις αποχώρησε από την Ξάνθη και ξέρει ότι αν αναλάβει τον Αρη η πίεση θα είναι μεγαλύτερη, ενώ δεν φημίζεται και για τις καλές σχέσεις που έχει με τους παίκτες.
Δύσκολη θεωρείται και η περίπτωση του Γκιγέρμο Όγιος και επειδή έχει συμβόλαιο με την Όνσε Κάλδας αλλά και γιατί υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση, αλλά υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει το λαικό έρεισμα και ως ατού την δουλειά με τους νεαρούς παίκτες.
Με τα σημερινά δεδομένα, το πιο πιθανό είναι η διοικούσα να καταλήξει σε προπονητή από την ελληνική αγορά με το δίδυμο Πασσιαλή-Θέου να συγκεντρώνει τους δικούς του υποστηρικτές και να μην αποκλείεται τελικά να προκριθεί.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: