Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παντελίδης: «Αξίζαμε τη νίκη»

Παντελίδης: «Αξίζαμε τη νίκη»
Στο δίκαιο της νίκης του Πανθρακικού στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης, μετά τη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής στη Λιβαδειά. Ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου έκανε λόγο για μια πεντακάθαρη και σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στάθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε «προσγείωση», ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αναφέρθηκε στο «μπλοκάρισμα» στον αντίπαλο άξονα και στο άγχος των γηπεδούχων και ζήτησε σεβασμό για τον Γιώργο Παράσχο.

Αναλυτικά: «Ήταν μια σημαντικότατη νίκη μετά από μια ήττα εντός έδρας που δεν της αξίζαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας. Ήταν πεντακάθαρη. Ίσως μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Κρατάμε, ωστόσο, χαμηλούς τόνους, γιατί έχουμε πάρα πολύ δύσκολο ματς στη συνέχεια.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παράσχος αξίζει μεγάλο σεβασμό. Είναι ο άνθρωπος με αξιοπρέπεια, που με έβαλε στον χώρο.

Παίξαμε καλά στον άξονα, κλείσαμε τους χώρους, δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Εκμεταλλευτήκαμε και το άγχος του Λεβαδειακού για νίκη και πήραμε το ματς».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου, αφού υπήρξε σύγχυση, καθώς αποβλήθηκε και θεωρήθηκε πως δεν έπρεπε να πάει. Έτσι, ο τεχνικός των γηπεδούχων δεν έκανε δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: