Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ζέμαν!!

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ζέμαν
Σκληρά λόγια για τον Οσβάλντο και τον Ντε Ρόσι χρησιμοποίησε ο Ζντένεκ Ζέμαν μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Αταλάντα. Ο τεχνικός των «τζαλορόσι» εξήγησε τους λόγους που απέκλεισε από την ενδεκάδα τους δύο παίκτες, λέγοντας πως, αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κάποιος δεν δουλεύει με όρεξη, δεν θα παίζει την Κυριακή, ανεξάρτητα από το όνομά του ή την ποδοσφαιρική αξία του.

Μια νίκη συνήθως φέρνει ηρεμία στα αποδυτήρια και δίνει την ευκαιρία σε παίκτες και προπονητή να «λειάνουν» τις όποιες διαφορές τους. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Ρόμα, που μπορεί να πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς με αντίπαλο την Αταλάντα, δεν επέτρεψε στον προπονητή της, Ζντένεκ Ζέμαν να ξεχάσει τις διαφορές του με τον Οσβάλντο και τον Ντε Ρόσι. Αυτό φάνηκε από όσα είπε στα μικρόφωνα του «Sky» μετά τον αγώνα.

«Έχω πει από την αρχή πως όλοι μπορούν να παίζουν. Εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμπεριφορά τους, από την όρεξη που δείχνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από το πόσο σκληρά δουλεύουν. Δεν θα παίζουν όσοι έχουν μεγάλο όνομα. Οι ιεραρχίες των προηγούμενων ετών ανήκουν στο παρελθόν. Δεν τις ξέρω. Θα παίζουν μόνο αυτοί που δείχνουν πως αξίζουν να παίζουν», είπε ο Ζέμαν.

Αυτό, σε γενικές γραμμές, είναι λογικό. Μήπως ο Ζέμαν θέλει να πει κάτι πιο συγκεκριμένο; «Μιλάω τόσο για τον Οσβάλντο όσο και για τον Ντε Ρόσι. Ο πρώτος σε ταλέντο υστερεί μόνο του Τότι και του το έχω πει. Για τον δεύτερο δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον παρουσιάσει στον κόσμο. Όμως, όταν βλέπω πως ασχολούνται με τα δικά τους ζητήματα και αδιαφορούν για αυτά της ομάδας, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τους αφήσω εκτός ομάδας. Δεν με νοιάζει πως λέγονται και αν είναι ηγέτες ή θρύλοι της ομάδας. Ο προπονητής είμαι εγώ και εγώ αποφασίζω. Αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας βλέπω αδιαφορία, θα αδιαφορήσω και εγώ», ήταν η σκληρή δήλωση του Ζέμαν.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: