Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σαν τον πυγμάχο που τις… τρώει!!

Σαν τον πυγμάχο που τις… τρώει
Πικραμένος από την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα που υπέστη η ομάδα του ήταν ο Τζοβάνι Στρόπα. Το 3-0 της Λάτσιο μέσα στην Πεσκάρα ήταν δύσκολο να αφήσει ανεπηρέαστο τον Ιταλό κόουτς, που δεν μπορούσε να εξηγήσει το λόγο που η ομάδα του δεν αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ των αντιπάλων της.

Οι οπαδοί της Πεσκάρα ανυπομονούσαν για το ματς με τη Λάτσιο, αφού η κόντρα τους με τους οπαδούς των Ρωμαίων κρατάει χρόνια. Είχαν, μάλιστα, επιστήσει την προσοχή των παικτών της ομάδας τους, ζητώντας τους να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι αυτό με μεγαλύτερη προσοχή και πάθος. Τελικά η Λάτσιο πέρασε εύκολα από την Πεσκάρα, νικώντας με 3-0, απογοητεύοντας, όχι μόνο τους φιλάθλους των γηπεδούχων, αλλά και τον προπονητή Τζοβάνι Στρόπα.

«Αν και γνωρίζαμε τη δύναμη της Λάτσιο και έπρεπε να μπούμε στο γήπεδο με μεγάλο πάθος, τελικά εμφανιστήκαμε σαν τον πυγμάχο που έχει δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα και παραπατάει. Δεν δικαιολογείται να ξεκινάμε τόσο παθητικά ένα παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα ήταν αδικαιολόγητη», είπε στους δημοσιογράφους, μετά τη λήξη του ματς, ο Στρόπα.

Η Πεσκάρα έδειξε να τα παρατάει μετά το πρώτο γκολ της Λάτσιο. «Πράγματι. Το γκολ του Ερνάνες μας αποδιοργάνωσε και μας έριξε σε μια αγωνιστική «κατάθλιψη». Τις προηγούμενες φορές που μέναμε πίσω στο σκορ, προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε. Σήμερα παίξαμε παθητικά, σαν να αποδεχόμαστε την ήττα από το πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι», σημείωσε ο Στρόπα.

Η άμυνα δέχεται εύκολα γκολ. Ο Στρόπα έχει επισημάνει αυτό το πρόβλημα; «Όλη η ομάδα αμύνεται, όπως όλη η ομάδα επιτίθεται. Σήμερα τα γκολ τα δεχτήκαμε χάνοντας τη μπάλα μπροστά, άρα δεν είναι θέμα αμυντικής γραμμής, αλλά συνολικής παρουσίας της ομάδας. Πρέπει να βελτιωθούμε παντού», τόνισε ο προπονητής της Πεσκάρα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: