Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Φιλικό με Ακισάρ Σπορ!!

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (13/10) την νεοφώτιστη στο τουρκικό πρωτάθλημα, Ακισάρ Σπορ σε φιλική αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι άρχισε η
πώληση των εισιτηρίων για το Διεθνές φιλικό παιχνίδι ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – AKHISAR SPOR που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Η εν λόγω συνάντηση αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου για όλους μας και σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν παρών και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10:00 – 14:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00. Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 15:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγή Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20 Ευρώ
Θύρα 2: 10 Ευρώ
Θύρα 5: 10 Ευρώ
Θύρα 6: 10 Ευρώ

Τέλος, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: