Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τι "τρέχει" με τον Σο!!

Τι πραγματικά συμβαίνει με το "θηρίο" του Παναθηναϊκού. Ποιο το πρόβλημα του Σενεγαλέζου μέσου και πότε θα είναι έτοιμος να παίξει.
Τι "τρέχει" με τον Σο
Ο 27χρονος θηριώδης χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ακαντέμικα, ως… αντί Σιμάο. Με «όπλο» τη δύναμή του και με καλύτερη τεχνική κατάρτιση από τον Μοζαμβικανό, αποτέλεσε τον εκλεκτό του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη θέση του «κόφτη». Ένα πρόβλημα, όμως, στον τετρακέφαλο, τον έχει αναγκάσει να μην έχει παίξει ούτε λεπτό από τον Ιούλιο, όταν και αποκτήθηκε από το «τριφύλλι»…

Η ρήξη που τον ταλαιπωρεί

Ο τραυματισμός του Σο δεν είναι θλάση, αλλά ρήξη στον ορθό μηριαίο, στον τετρακέφαλο, δηλαδή. Επομένως, μιλάμε για έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, για τον οποίο εύκολα δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Όταν ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα απουσίας περίπου ενός μήνα. Πέρασαν, όμως, τρεις χωρίς ο Σενεγαλέζος να επιστρέψει στη δράση, κάτι που μαρτυρά αυτό που γράφουμε παραπάνω. Για τους μυϊκούς τραυματισμούς, κανένα ιατρικό τιμ δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρο, ειδικά όταν μιλάμε για ρήξη.

Σε ένα μήνα και αν…

Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα, με στόχο ο μυς να «δέσει» και να αγωνιστεί ξανά. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο Σο θα είναι έτοιμος να παίξει σε ένα μήνα. Ξαναγράφουμε, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Σε διαφορετική περίπτωση, ο παίκτης θα είναι έτοιμος τον Δεκέμβριο.

Το ήξεραν από πριν

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήξεραν από πριν για το πρόβλημα του Σο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να τον αποκτήσουν. Κι’ αυτό γιατί δεν μιλάμε για έναν τραυματισμό όπως χιαστούς, χόνδρο ή κάτι παρεμφερές, αλλά για ένα μυικό πρόβλημα, όπως αυτό της ρήξης στον τετρακέφαλο, το οποίο το λύνεις, με δουλειά από τον ποδοσφαιριστή. Ετσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» δεν σκέφτηκαν σε καμία περίπτωση να βάλουν stop στη μεταγραφή και περιμένουν τον παίκτη.

Ανυπομονεί ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μόνο καλά λόγια έχει να λέει για την αξία του Χαμπίμπ Σο και ανυπομονεί να τον έχει στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι με τον Σενεγαλέζο θα του λυθούν τα χέρια σε ότι αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει λίγες επιλογές για εκεί, μετά και τον διωγμό, μάλιστα, του Κώστα Κατσουράνη. Ο Φερέιρα θα βάλει δύναμη, ταχύτητα και φρεσκάδα στο κέντρο της ομάδας με τον Σο και γι’ αυτό κάνει υπομονή για την επιστροφή του 27χρονου άσου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: