Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Νέος χορηγός!!

Ακόμα μία εταιρία αποφάσισε να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με τη μορφή χορηγίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (09/10) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την ηπειρωτική βιομηχανία εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε., η οποία θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας ως επίσημος προμηθευτής.
Η ανακοίνωση: «Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία φυσικού μεταλλικού νερού, πιστή στη φιλοσοφία της για διαρκή και ουσιώδη υποστήριξη των κοινωνικών, πολιτιστικών αλλά και αθλητικών δρώμενων, η Βίκος Α.Ε., θα βρεθεί στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου προμηθευτή τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η υποστήριξη προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντανακλά τη διάθεσή μας να «προσφέρουμε». Αρχίζοντας από την προσφορά μας στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων μας, η διάθεσή μας να προσφέρουμε φτάνει μέχρι την ουσιαστική εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βαθιά ανθρώπινη συμμετοχή μας στα δρώμενα γύρω μας.
Προφίλ εταιρίας: Η προσήλωση της εταιρίας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 21,1%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Η ηπειρωτική βιομηχανία εμφιαλώσεων (Βίκος Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια από τον Πέτρο Σεπετά και την Ελένη Θεοχάρη και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για ελληνική εταιρία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του φυσικού μεταλλικού νερού «Βίκος» το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική, αλλά και ξένη αγορά. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
Η Βίκος Α.Ε. λειτουργεί τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι συνεργάτες ανά την Ελλάδα για την υποστήριξη των λειτουργιών της εταιρίας. Τα δύο εργοστάσια παράγουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά και βρίσκονται στα παραδοσιακά και αυστηρά προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, ενώ το τρίτο εργοστάσιο, η Petcom Plastics, βρίσκεται στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και παράγει πλαστικά προπλάσματα και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος. Σε ιδιόκτητες εκτάσεις 110 στρεμμάτων βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 37.500 τμ, όπου η εταιρία αξιοποιεί τέσσερις πηγές νερού και διαθέτει 26 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων εννέα είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών με δυναμικότητα παραγωγής 200.000 φιαλών ανά ώρα, και 17 είναι γραμμές παραγωγής στην PETCOM Plastics. Επιπλέον, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών/συνεργατών της και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης κάλυψης της αγοράς σε περιόδους αιχμής η εταιρία διαθέτει δικά της κέντρα logistics στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: