Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μηχαλήτσος: «Ο προπονητής θα πρέπει να είναι ικανός και αποδεκτός από τους ανθρώπους του Άρη»

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μηχαλήτσος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το αν υπάρχει διέξοδο στον Άρη, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τι χρειάζεται για να έρθει ηρεμία στην ομάδα.

Για το να υπάρχει διέξοδος στον Άρη:

«Υπάρχει διέξοδο αλίμονο, δεν είναι όμως εύκολη είναι δύσκολη, αλλά υπάρχει. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες από αυτές που έδειξε μέχρι στιγμής».

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Αυτή τη χρονιά αν εξαιρέσουμε 4-5 ομάδες όλες οι άλλες είναι υποδεέστερες. Ο Άρης όμως έχει πράγματα που δεν έχουν άλλες ομάδες. Δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητες του».

Για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα:

«Εγώ ασχολήθηκα αποκλειστικά με τους ξένους παίκτες. Με κανέναν από τους 5 Έλληνες που ήρθαν δεν έχω σχέση, με τους 3 ξένους που ήρθαν έχω. Εγώ με αυτούς ασχολήθηκα, με τίποτα άλλο. Εγώ εισηγήθηκα τους 3 ξένους και ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο μεταφραστής. Οι παίκτες είναι καλοί και θα έπαιζαν και σε άλλη ομάδα του Άρη και είναι και πιο φθηνοί από κάποιους Έλληνες».

Για το τι χρειάζεται για να έρθει ηρεμία στην ομάδα:

«Νομίζω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο ο προπονητής που θα έρθει, θα πρέπει να χειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να σκέφτεται διαφορετικά από ότι θα σκεφτόταν. Δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας ή ξένος, θα πρέπει να είναι ικανός και να είναι αποδεκτός από το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων του Άρη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: