Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Θέλει ουσιαστική ανασυγκρότηση

Οι δυο επαφές με τον Γιώργο Λυσσαρίδη που διέρρευσαν -αν και τηρήθηκαν -μυστικές δείχνουν πως ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει πυρετωδώς ένα διοικητικό σχήμα μακράς πνοής το οποίο θα αναλάβει ουσιαστικές δραστηριότητες κάτω από το δικό του διοικητικό πνεύμα.
Βέβαια έγιναν και άλλες επαφές με άλλους ανθρώπους της επιχειρηματικής οικογένειας της πόλης και από τον ευρύτερο περίγυρο της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας, αλλά και σε αυτές τηρήθηκε μυστικότητα δεδομένου πως δεν έχουν τελεσφορήσει ακόμα οι επαφές αυτές και οι τελεσίδικες αποφάσεις. Στην γενική συνέλευση της 15ης Οκτωβρίου πιθανότατα να μην υπάρξει γνωστοποίηση των προθέσεων του ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά στις 15 Νοεμβρίου μέρα της ολοκλήρωσης της θητείας της παρούσας προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου, της ομάδας είναι αναμενόμενο πως θα υπάρξουν ουσιαστικές και αισθητές αλλαγές.
Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το ύφος της καινούργιας διοίκησης θα είναι όμως πάντα στην κατεύθυνση της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας αλλά και της αγωνιστικής της αναβάθμισης. Αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Σαββίδης θα αναζητήσει, θα βρει και θα συνεργαστεί με πρόσωπα που έχουν ταυτόσημη αντίληψη για το διοικείν και για την ίδια την ομάδα.

Η θέση Βρύζα

Στην προκειμένη περίπτωση τίθεται ένα ερωτηματικό σχετικά με τον ρόλο που θα έχουν στην ΠΑΕ ο πρόεδρος της Ζήσης Βρύζας και τα μέλη του δ.σ. της. Οι επαφές κατ' αρχήν που γίνονται από τον μεγαλομέτοχο το διάστημα αυτό, είναι εις γνώση του Ζήση Βρύζα για τον οποίο η τελευταία επίσημη τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη είναι πως τον σέβεται και τον εκτιμά, η δε συνεργασία μαζί του είναι αρμονική. Βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επαφές του και απόλυτα διακριτικός. Ετσι κανείς δεν το γνωρίζει αν θα συνεχίσει και μετά τον Νοέμβρη στην ηγεσία της ομάδας ή αν θα υπάρξει διαφορετική εξέλιξη σ' αυτή την συνεργασία. Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση θα αλλάξει και κάποια πρόσωπα θα αποτελέσουν παρελθόν ακόμα και αν είναι της εμπιστοσύνης του προέδρου ή και του μεγαλομετόχου, απλά και μόνο για λόγους κόπωσης. Στον αναμενόμενο ανασχηματισμό σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φυγόκεντρες δυνάμεις που θα διαμορφώσουν ένα κλίμα για τα μέλη του δ.σ. ή και για τους υποψήφιους νέους συνεργάτες στο δ.σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: