Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παντελίδης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους 6 βαθμούς»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τον Παπαδόπουλο και το φιλικό που θα δώσει η ομάδα του με την Ακισάρ Σπορ.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα έδειξε ότι ήρθε εδώ για να πάρει κάτι θετικό. Τα παιδιά έδειξαν πάθος και καταφέρανε να σκοράρουν νωρίς. Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ έδειχνε νευρικός ενώ εμείς είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας».

Για το που οφείλετε το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που αγωνίζεται η ίδια δεκάδα πλην του τερματοφύλακα. Η ομάδα δείχνει ότι κάποιες στιγμές βρίσκει χημεία στο γήπεδο και σιγά-σιγά κάτι καλό θα βγει από αυτό».

Για το Παπαδόπουλο και αν αντέχει επειδή ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα:

«Ναι αντέχει γιατί ήθελε να γυρίσει σε υψηλό επίπεδο και έκανε προετοιμασία μόνος του πριν έρθει στην ομάδα. Δείχνει ότι τα πάει καλά. Μπορεί κάποια στιγμή αν δεν τον βοηθήσουνε να έχει κάποια παύση».

Για το πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι θα υπάρχουν πάρα πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Κάποια παιδιά που αγωνίζονται σε ομάδες όπως ΑΕΚ και Άρη ίσος να έχουν θέμα όταν καίει η μπάλα γιατί έχουν μπει εκβιαστικά σε ομάδες που έχουν πολύ βαριά φανέλα. Αντίθετα ο Πανιώνιος επειδή πάει καλά η ομάδα δίνει αυτοπεποίθηση στα παιδιά».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία του Πανθρακικού:

«Εγώ θα έλεγα ότι στις πρώτες έξι αγωνιστικές θα ήμουν ευχαριστημένος με 4-5 βαθμούς. Με 6 που έχουμε τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Θεωρώ δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ γιατί προέρχεται από ήττα θα παλέψει για τη νίκη, αν κερδίσει η ομάδα μου θα μείνει στην κατηγορία».

Για το φιλικό με την Ακισάρ Σπορ:

«Πιστεύω ότι τα αγωνιστικά λεπτά θα είναι ωφέλιμα, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παιδιά ώστε να μου δείξουν ότι είναι εδώ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: