Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Έκαναν θέατρο οι παίκτες της Μπαρτσελόνα»

«Έκαναν θέατρο οι παίκτες της Μπαρτσελόνα»
Για «θέατρο» κατηγόρησε ο Πέπε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για τη στάση που είχαν κατά τη διάρκεια του Clasico. Ο Πορτογάλος στόπερ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο χθεσινό ματς, όμως είχε πολλά να πει για τη συμπεριφορά της ομάδας του Βιλανόβα και ιδιαίτερα για τον Αντρές Ινιέστα.

«Σήμερα (χθες) κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε μόνο μία ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε, παρότι είχαμε την ευκαιρία του Μπενζεμά μετά από το πέναλτι που έγινε νωρίτερα στον Εζίλ. Ωστόσο, τα πήγαμε καλά απέναντί τους», ανέφερε αρχικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο Ινιέστα με έψαχνε μέσα στην περιοχή. Με τραβούσε και έκανε πολλές στροφές, αλλά αυτός είναι ο τρόπος τους και είναι πολύ θεατρικός».

Καταλήγοντας, ο Πέπε μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης: «Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Κατά την προσωπική μου άποψη ο Κριστιάνο είναι πιο πλήρης ως ποδοσφαιριστής. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: