Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χακόμπο στο Metropolis: «Έτσι έπιασα το πέναλτι»

Ο Ισπανός πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Σανθ Χακόμπο μίλησε αποκλειστικά στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, τον Παναγιώτη Γλύκο, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, αποκάλυψε πώς απέκρουσε το πέναλτι του Σίσιτς:
«Αυτό που σκέφτηκα στο πέναλτι είναι ότι ο παίκτης δε θα το εκτελέσει καλά. Ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είπε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συνήθως το στέλνει από τα αριστερά και για αυτό έπεσα από εκεί. Για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας ένα πέναλτι πρέπει να έχει τύχη, αν ένα πέναλτι είναι καλά εκτελεσμένο, είναι δύσκολο να το αποκρούσεις».

Για το αν πιστεύει ότι η εμφάνισή του αυτή θα του δώσει τη φανέλα βασικού είπε:

«Δεν είχα τη δυνατότητα να παίξω πολλά παιχνίδια ως τώρα Μέχρι τώρα ο προπονητής επέλεγε το Γλύκο, ελπίζω ότι αυτός ο αγώνας θα μου δώσει μια καλή ευκαιρία για τα επόμενα παιχνίδια να παίξω ως βασικός. Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, ο προπονητής όμως είναι αυτός που αποφασίζει, θα προσπαθήσω να συνεχίζω παίζοντας καλά, για να καταφέρω να αγωνίζομαι κάθε Κυριακή».

Για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ και το ότι θα υπεραπσιστεί την εστία της ομάδας υπογράμμισε:

«Για μένα είναι ένας αγώνας παραπάνω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό και θα αποκτήσω μια εμπειρία ακόμη».
Κληθείς να σχολιάσει τις εμφανίσεις του Παναγιώτη Γλύκου σημείωσε:

«Θεωρώ ότι ο Γλύκος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι αρκετά νέος και χρειάζεται να παίζει για να αποκομίζει εμπειρίες. Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να κάνει λάθος, είναι λογικό. Ένα λάθος δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ένας παίκτης. Άλλωστε, οι ικανότητές του φαίνονται από το ότι κλήθηκε και στην εθνική».

Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη:

«Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλιο, υπάρχουν πολλοί αγώνες, κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και μπορούμε να συγκεντρώσουμε πολλούς βαθμούς. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας. Αισθάνομαι όμορφα στη Θεσσαλονίκη, είναι ευχαριστημένος αν και μου λείπει η οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να την έχω εδώ, αλλά είμαι ευχαριστημένος, μιλάω με αρκετούς ισπανούς, γνωρίζω αρκετό κόσμο».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: