Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Θα φέρει ηρεμία η νίκη»

«Θα φέρει ηρεμία η νίκη»
Τη βεβαιότητα πως η Λάτσιο μπορεί να φτάσει ψηλά εξέφρασε ο Ερνάνες μιλώντας στα μικρόφωνα του «Sky» μετά το τέλος του αγώνα με την Πεσκάρα. Η εμφατική νίκη των Ρωμαίων με 3-0 ήταν το αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης, σύμφωνα με το Βραζιλιάνο μέσο, που τόνισε πως η Λάτσιο είναι έτοιμη για να κάνει το μεγάλο άλμα και να διεκδικήσει μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα.

Την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα της Λάτσιο στην Πεσκάρα, πολλοί θεωρούσαν πως οι «λατσιάλι» θα αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες λόγω της θερμής ατμόσφαιρας που θα δημιουργούσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Η χρόνια διαμάχη των οπαδών των δύο ομάδων προδιέγραφε ένα δύσκολο ματς για τους παίκτες του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ απλά για τους παίκτες της Λάτσιο. Μέσα σε 36 λεπτά είχαν πετύχει 3 γκολ και είχαν μετατρέψει τον αγώνα σε «περίπατο». Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Ερνάνες, που μετά το ματς εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για την ομάδα του, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky».

«Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε 3 γκολ και στο δεύτερο έπρεπε, απλά, να ελέγξουμε τον αγώνα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, πήραμε 3 βαθμούς εκτός έδρας, χωρίς να ρισκάρουμε ούτε στιγμή. Η νίκη, ουσιαστικά, ήρθε από την πρώτη μισή ώρα. Μια νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να δουλέψουμε με ηρεμία κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος», τόνισε ο Ερνάνες.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; «Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το άλμα και να φτάσουμε να διεκδικούμε υψηλές θέσεις. Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Υπάρχουν πολλά περιθώρια και είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.»

Είναι σύμπτωση πως όποτε ο Ερνάνες πετυχαίνει γκολ, η Λάτσιο κερδίζει; «Σύμπτωση είναι. Για μένα σημασία έχει το σύνολο και όχι η μονάδα. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει, όχι ο ποδοσφαιριστής. Αν πάει καλά η Λάτσιο, όλοι μας κερδίζουμε», απάντησε ο Ερνάνες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: