Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Μας επηρέασε η κούραση»

«Μας επηρέασε η κούραση»
Στην κούραση απέδωσε το γεγονός πως η νίκη της Γιουβέντους επί της Σιένα ήρθε στα τελευταία λεπτά, ο Μάσιμο Καρέρα. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε μιλώντας στο «Sky» αναγνώρισε πως η «Μεγάλη Κυρία» δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Σέρσε Κόσμι, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζει ένα ματς κάθε τρεις μέρες.

Χρειάστηκε ένα γκολ του Κλαούντιο Μαρκίζιο στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να πάρει τη νίκη η Γιουβέντους στην έδρα της Σιένα και έτσι να παραμείνει στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο, μαζί με τη Νάπολι, μετά από 7 αγωνιστικές. Οι «μπιανκονέρι» δυσκολεύτηκαν πολύ, κάτι που αναγνώρισε και ο βοηθός και αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Καρέρα, αλλά έδειξαν πως παλεύουν κάθε ματς μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» μετά τη λήξη του αγώνα ο πρώην αμυντικός της «Γιούβε». «Ένα ματς σαν το σημερινό θα το είχαμε «καθαρίσει» πολύ νωρίτερα πέρσι. Φέτος μας λείπει η ορμή που είχαμε και ο κυνισμός. Ευκαιρίες είχαμε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Θέλαμε, όμως, πολύ να πάρουμε τη νίκη και για αυτό το λόγο παίξαμε με τρεις επιθετικούς στο τέλος. Αν και χρειάστηκε να περιμένουμε ως τη λήξη, τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη που μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας», είπε ο Καρέρα.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Γιουβέντους προσπάθησε να εξηγήσει γιατί η ομάδα του παρουσιάστηκε χωρίς «φρεσκάδα» στον αγώνα. «Είναι κουραστικό να αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες. Πέρσι δεν είχαμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη και προετοιμάζαμε καλύτερα κάθε ματς. Φέτος είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε λιγότερες προπονήσεις και περισσότερους αγώνες. Το ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν έτσι. Ευτυχώς η ομάδα ανταποκρίνεται καλά και η πρώτη θέση το δείχνει αυτό.»

Το αήττητο σερί της «Γιούβε» συνεχίζεται. «Είμαστε αήττητοι για 46 αγώνες. Αυτό δείχνει πως είμαστε σκληρή και συμπαγής ομάδα. Ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να κερδίζουμε πάντα με 4 και 5 γκολ διαφορά. Για το λόγο αυτό κρατάμε τη σημερινή νίκη και περιμένουμε να πάρουμε μια «ανάσα» με τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της εθνικής. Την έχουμε ανάγκη», τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: