Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Θα πάμε στο Τορίνο για το καλύτερο»

«Θα πάμε στο Τορίνο για το καλύτερο»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με την Ουντινέζε ήταν ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο προπονητής της Νάπολι έδωσε τα συγχαρητήριά του στους αντιπάλους του που τους δυσκόλεψαν πολύ, τόνισε, ωστόσο πως η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική ενόψει του επόμενου αγώνα που βρίσκει την ομάδα του αντιμέτωπη με τη Γιουβέντους.

Η νίκη της Γιουβέντους το απόγευμα της Κυριακής μέσα στη Σιένα με 2-1, μπορεί να ήρθε δύσκολα, έδωσε ωστόσο το δικαίωμα στη «Μεγάλη Κυρία» να παραμείνει στην κορυφή του Καμπιονάτο. Ταυτόχρονα ανάγκασε τη Νάπολι να κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις τη νίκη στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, για να μπορέσει να την πιάσει εκ νέου στην πρώτη θέση.

Η Νάπολι, τελικά, κατάφερε να επιβληθεί της Ουντινέζε με το ίδιο σκορ, να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να δώσει μεγάλη ικανοποίηση στον προπονητή της, Βάλτερ Ματζάρι. «Σήμερα ήταν σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ήλπιζα πως θα κερδίζαμε πιο άνετα και με λιγότερο άγχος, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και ο προπονητής της Ουντινέζε που μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Νομίζω, πάντως, πως νικήσαμε δίκαια», είπε ο Ματζάρι.

Μετά από αυτή τη νίκη η Νάπολι ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί η μεταξύ τους μονομαχία στο Τορίνο. «Η Γιουβέντους δεν χάνει εδώ και 46 αγώνες. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Έχει πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δύσκολη έδρα και όλα τα προγνωστικά είναι με εκείνους για το μεταξύ μας παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, γνωρίζοντας πως οι αντίπαλοί μας είναι ανίκητοι στο Τορίνο. Θα δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της διακοπής, αν και θα λείψουν οι διεθνείς. Μερικούς θα τους δω δύο μέρες πριν το ματς. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά εύχομαι να επιστρέψουν όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως, το γεγονός πως είμαστε ισόβαθμοι, μας κάνει να αισιοδοξούμε», τόνισε ο Ματζάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: