Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»

«Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του στην Πεσκάρα ήταν ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο μετά το ματς, τόνισε πως η ομάδα του ξεπέρασε τα ατυχή αποτελέσματα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως περιμένει ακόμα περισσότερα, αφού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Δυό ήττες, με τη Τζένοα στη Ρώμη και τη Νάπολι στο Σαν Πάολο, ήταν αρκετές για να φέρουν «μουρμούρες» στο περιβάλλον της Λάτσιο. Η ομάδα της πρωτεύουσας, όμως, έδωσε ηχηρή απάντηση, με τη νίκη της με 3-0 στην Πεσκάρα, διαλύοντας τα «σύννεφα» που είχαν αρχίσει να μαζεύονται. Με το αποτέλεσμα αυτό η Λάτσιο παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία απέχει 4 βαθμούς.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του. «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, παίρνοντας το προβάδισμα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο απλά ελέγξαμε το ματς, όπως έπρεπε. Η νίκη αυτή θα κάνει καλό στην ψυχολογία μας, που είχε χαλάσει κάπως με τα τελευταία αποτελέσματα. Η Λάτσιο έχει ανάγκη από αυτές τις εμφανίσεις.»

Που κρίθηκε το ματς; «Καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που δημιουργούμε. Αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, απλά αυτό θα ήθελα να κάνουμε. Σήμερα παίξαμε όπως ακριβώς επιβαλλόταν.»

Πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας του; «Είμαστε 4 βαθμούς πίσω από τους πρώτους. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Αυτό που ζητώ από την ομάδα μου είναι να συνεχίσει να δουλεύει. Ξέρω πως δεν είμαστε στο 100%. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα», απάντησε ο Πέτκοβιτς.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Πέτκοβιτς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Ζάρατε. «Το σύνολο είναι σημαντικότερο από τη μονάδα. Μακάρι όσοι είναι τραυματίες και όσοι δεν κλήθηκαν από επιλογή να επιστρέψουν σύντομα και να δώσουν τη δική τους βοήθεια στην ομάδα. Τους χρειαζόμαστε όλους», είπε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: