Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Έτσι θα... ανέβει η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να δει την Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος είναι Μίρτα Σόσα, η οποία δηλώνει φανατική οπαδός της «Βασίλισσας» και του Ζοζέ Μουρίνιο!

Έτσι θα... ανέβει η Ρεάλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Το μοντέλο από την Παραγουάη έχει… τρέλα με την Ρεάλ και το ποδόσφαιρο γενικότερο και όπως είναι λογικό, δεν έχασε την αναμέτρηση της αγαπημένης της ομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή. Η Μίρτα απογοητεύτηκε από την ισοπαλία, ωστόσο είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να… ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα.

Άλλωστε, στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί μόνο με μία μικροσκωπική εμφάνιση των Μαδριλένων για να δείξει την αγάπη της προς τον σύλλογο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει και διαρκείας! Η άλλη της μεγάλη αγάπη είναι οι μηχανές και το γυμναστήριο.

Η Σόσα είναι μοντέλο με αρκετές φωτογραφήσεις στα ισπανικά έντυπα, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να παρουσιάσει και εκπομπή στην τηλεόραση. Μεγάλο προσόν της κοπέλας, είναι η… πίσω περιοχή της, όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες που συλλέξαμε!










Δεν υπάρχουν σχόλια: