Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μπροστά και μόνο μπροστά…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει  για όσα διαδραματίστηκαν στο Κλ. Βικελίδης το βράδυ της Κυριακής και την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ
Μπροστά και μόνο μπροστά…
Και τι δεν έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Κλ. Βικελίδης. Ήττα από τον Πλατανιά μετά από κακή εμφάνιση, παραίτηση Κατσαβάκη που έγινε αποδεκτή, ένταση στα δημοσιογραφικά, ένταση στα επίσημα, ένταση στις σουίτες, ένταση στους γύρω δρόμους.
Το σημαντικότερο όλων βεβαίως είναι ότι η ήττα έφερε την απομάκρυνση του Μάκη Κατσαβάκη, άδοξα και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα. Στο προηγούμενο σημείωμα μου έγραφα…»Είναι μία ευκαιρία και για τον Μάκη Κατσαβάκη να κλείσει την πόρτα της προπονητολογίας γιατί σε διαφορετική περίπτωση όλοι ξέρουν ότι αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό η προπονητολογία θα ενταθεί και όταν υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα οι διοικούντες όλων των ομάδων είναι επιρρεπείς στις προθέσεις αλλαγών».
Τελικά αντί να την διώξει, τον έδιωξε αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του συνέχισε για έκτο παιχνίδι επιλογές και αλλαγές εκτός… της δικής του ακόμα λογικής. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κόουτς και να εξηγήσω γιατί έμειναν πάλι εκτός Καζναφέρης, Παπαστεριανός, γιατί έπαιξε ο Ασλανίδης μία αριστερό και μία δεξί χαφ, γιατί βγήκε ο Κοέλιο και άλλα πολλά και διάφορα. Πλέον με δεδομένο ότι ο Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν δεν έχει και καμία σημασία. Η ουσία είναι να κοιτάξει η ομάδα μπροστά, να επιλέξει τον καλύτερο προπονητή και να ανακάμψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον πίνακα της βαθμολογίας.
Την ευθύνη του αγωνιστικού έχει ξεκάθαρα το δίδυμο Λαμπριάκου- Κατσιαούνη. Η επιλογή Κατσαβάκη δεν προχώρησε, ας τους… βγει η επόμενη. Αρκετές οι προτάσεις, καλύτερη από άποψη ονόματος του Ζόρζε Κόστα, αλλά και πιο ακριβή σε σχέση με Αναστασίου και Ουζουνίδη που εξετάζονται. Προσωπικά πιστεύω ότι ο τελευταίος που έφυγε από τον Ηρακλή για να μην πέσει στα χέρια του δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, να δώσει κάτι διαφορετικό από ότι ο Κατσαβάκης, αλλά άλλοι θα κρίνουν με βάση τις γνώσεις τους.
Η ομάδα, οι παίκτες χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ που μπορεί να το δώσει ένας νέος προπονητής  και ελπίζω να δω συγκεκριμένους παίκτες σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Κατά τα άλλα ο ΑΡΗΣ δεν έχει πολυτέλεια για άλλη εσωτερική φαγωμάρα. Ο κόσμος με την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά φώναξε για μία ακόμα φορά δυναμικό παρών και βοήθησε υπέρ του δέοντος την ομάδα, ας τον βοηθήσει πλέον… λίγο κι αυτή. Για να κοιτάξουμε όλοι μπροστά και μόνο μπροστά…
Υ. Γ.1 Για τον λεκτικό και… δροσερό προπηλακισμό μου, όπως είπα και το πρωί στο  AllAboutARIS on AIR στο Libero δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 5-6 ΟΠΑΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. Κι αυτό το έχω  δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση και αν χρειαστεί θα γίνει και σε όποια αρχή με καλέσει. Είναι δεδομένο όμως ότι πλέον δεν υπάρχει επιστροφή στο θέμα των φυσικών αυτουργών και αυτών που οπλίζουν το χέρι οπαδών με ψέματα (τύπου δέσμευσης τηλεοπτικών) και στημένες αλητείες. Με αυτούς θα τα πούμε πιο σύντομα από ότι φαντάζονται. Όσοι ακούσατε το πρωί προφανώς και καταλάβατε ότι το περίφημο «Τα ξέρατε και δεν τα λέγατε», δεν μπορούσε να ισχύσει όταν έχεις περίπου 8 εκ ευρώ (αρχικά) πάνω από το κεφάλι σου (της ομάδας). Γιατί αν τα ήξερα και τα έλεγα τότε (δικαιολογημένα) οι ίδιοι που μου είπαν δεν τα έλεγες, θα μου έλεγαν τότε γιατί τα είπες; Περισσότερα μέσω… πορίσματος.
Υ.Γ.2 Παλίκαρος ο Ναζλίδης και γνωστό αρειανάκι. Και μάλιστα μετά από όσα προηγήθηκαν. Ένα μεγάλο μπράβο στον Χατζηνικολάου για όσα είπε στα αποδυτήρια του ΑΡΗ (!) που πήγε, αφού δεν πήγε ο Κατσαβάκης μετά το ματς!
Υ.Γ.3 Χαλαρά 37-20 ο Σαρρής. Χάσαμε τον Βασίλη και την αβάντα μας…



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: