Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Μας στοίχησε η κόκκινη κάρτα»

«Μας στοίχησε η κόκκινη κάρτα»
Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Πάρμα και στην αποβολή του Μπελαουάν, απέδωσε την ήττα από την Κατάνια ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Ο προπονητής των Εμιλιάνων τόνισε πως η ομάδα του, που βρέθηκε από το 2ο λεπτό να «κυνηγάει» το σκορ, προσπάθησε πολύ, αλλά δεν είχε «καθαρό» μυαλό για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Κατάνια.

Στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Πάρμα, έχει πάρει μόνο ένα βαθμό, στη Γένοβα με αντίπαλο τη Τζένοα. Στα άλλα ματς γνώρισε την ήττα από τη Γιουβέντους, τη Νάπολι και την τελευταία αγωνιστική από την Κατάνια. Δείγμα πως η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι χάνει μέρος της δυναμικής της μακριά από την έδρα της. Με αυτό, πάντως, δεν συμφωνεί ο Ιταλός κόουτς.

«Δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Παίξαμε με τη Γιουβέντους και τη Νάπολι εκτός και χάσαμε, αλλά αυτές οι δύο βρίσκονται στην πρώτη θέση. Σήμερα ήταν ευκαιρία να πάρουμε κάτι από το ματς με την Κατάνια. Δυστυχώς το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε μας άλλαξε τα πλάνα. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και προσπαθήσαμε μάταια να διασπάσουμε από τον άξονα την καλά οργανωμένη άμυνα της Κατάνια. Λίγο η δική μας κακή απόδοση, λίγο η δική τους καλή εμφάνιση, το ματς χάθηκε», σημείωσε ο Ντοναντόνι.

Πώς δικαιολογεί το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Πάρμα; «Οι αντίπαλοί μας μπήκαν με πάθος και αποφασιστικότητα, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Μας έβαλαν ένα γκολ και έκαναν την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ από την αρχή. Συγχαρητήρια στην Κατάνια, αλλά νομίζω πως αν δεν είχαν ευτυχίσει να βάλουν γκολ στο 2ο λεπτό και δεν ερχόταν και η αποβολή του Μπελαουάν, το ματς θα ήταν διαφορετικό», τόνισε ο Ντοναντόνι.

Θεωρεί πως ήταν άδικη η αποβολή αυτή; «Είδα τα τηλεοπτικά πλάνα και νομίζω πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα ο Μπελαουάν», απάντησε ο προπονητής της Πάρμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: