Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Εξώδικο σε Κλάδο!!

Εξώδικο σε Κλάδο
Οι εσωτερικές έριδες στον ΟΦΗ εξακολουθούν να ταλανίζουν την κρητική ομάδα. Τη Δευτέρα, η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Κώστα Κλάδο, κατηγορώντας τον για ψυχολογική βία κατά υπαλλήλων της ομάδας, ώστε να του πληρώσουν κάποιο ποσό που του χρώσταγε η ομάδα από την εποχή που βρισκόταν στον προεδρικό θώκο και πως χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις, ενώ του ζητά να επιστρέψει το ποσό μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

Αναλυτικά, το εξώδικο του Μάνθου Πουλινάκη:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε εντολή για κοινοποίηση στον Κων/νο Κλάδο το συνημμένο έγγραφο.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο), με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Μάνθο Πουλινάκη του Γεωργίου, Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο.
Π Ρ Ο Σ
Τον Κων/νο Κλάδο, κάτοικο Ηρακλείου Κρήτης, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμ. 260, Γάζι.

**************************************************
Την 6η Οκτωβρίου τρέχοντος έτους και αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, πληροφορήθηκα έκπληκτος ότι εισήλθατε συνοδευόμενος από άντρες της εταιρίας «SECURITY», στα γραφεία της ΠΑΕ, που βρίσκονται στο γήπεδο που αγωνίστηκε η ομάδας μας και ασκήσατε αφόρητη ψυχολογική βία κατά των υπαλλήλων της ΠΑΕ ΟΦΗ, με σκοπό να σας καταβληθεί, άμεσα χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα παρουσία υπαλλήλων και πολλών φιλάθλων οι οποίοι έκπληκτοι σας παρακολουθούσαν, με εξυβρίσατε χυδαία, χρησιμοποιώντας εκφράσεις κυριολεκτικά "πεζοδρομίου". Παραλλήλως, χτυπούσατε με δύναμη το γραφείο της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν, όλα τα επ’ αυτού αντικείμενα στο έδαφος, καθώς και προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων και έγγραφα της εταιρίας. Απειλήσατε τους υπαλλήλους ότι αν δεν σας καταβληθούν, αμέσως, χρήματα θα πάρετε το συρτάρι που ενυπήρχαν οι εισπράξεις του αγώνα και μάλιστα βιαίως. Παρά τις παραινέσεις και νουθεσίες των ψυχραιμοτέρων, εσείς συνεχίσατε να βωμολοχείτε κατά του προσώπου μου και αποχωρήσατε, μόνον όταν ο υπάλληλος Εμμ. Τζιρίτας, πιεζόμενος και φοβούμενος και παρά τις αντιρρήσεις αυτού, αλλά και του υπαλλήλου κ. Βασιλάκη, σας παρέδωσε το ποσό των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Για όλες τις ως άνω περιγραφόμενες ενέργειες ρητά επιφυλάσσομαι να ασκήσω άπαντα τα δικαιώματά μου, τόσο ως πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και ατομικά, δηλώνοντας σας, τα ακόλουθα:

α. Η ετήσια Τακτική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ της 11ης τρέχοντος έτους σας εξέλεξε, ομόφωνα, πρόεδρο του ΔΣ. Ενώ αρχικά το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και ‘σεις αναλάβατε καθήκοντα, ακολούθως και συγκεκριμένα μετά από λίγες ημέρες, φοβούμενος τις ευθύνες που θα ακολουθούσουν με βάση τη νομοθεσία και αποποιούμενος κάθε ευθύνη, παραιτηθήκατε παραμένοντας απλό μέλος.

β. Ακολούθως, εν μέσω δυσκολιών και αφού ουδείς αποδέχονταν να αναλάβει τις ευθύνες που εγκυμονούσε η θέση του προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, αποδέχτηκα εγώ. Ανέλαβα Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγονταν για το πρόσωπό μου. Μέχρι σήμερα, αγωνίζομαι με όλες κυριολεκτικά τις δυνάμεις μου, να αντιμετωπίσω τα προβλήματα που μας κληρονομήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις.

γ. Σ’ αυτά τα πλαίσια, αγωνίζομαι καθημερινά να αποκρούσω και να ρυθμίσω τις δεκάδες προσφυγές και απαιτήσεις των παρελθόντων ετών.

δ. Σήμερα Δευτέρα 08.10.2012 η ΠΑΕ ΟΦΗ όφειλε να καταβάλλει ποσά παρελθόντων ετών σε πρώην ποδοσφαιριστές της για να μην της επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις. Τούτο καλώς γνωρίζετε, αφού κατ’ επανάληψη έχετε λάβει γνώση των οφειλών. Για το λόγο αυτό ουδέποτε συναίνεσα να εισπράξετε εσείς χρήματα για τη φύλαξη του γηπέδου μας, όταν, μάλιστα, έπρεπε να καταβληθούν οι ως άνω εξαιρετικά επείγουσες οφειλές του παρελθόντος.

ε. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι το ποσό των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, το οποίο είναι ανεκκαθάριστο και δεν έχει ελεχθεί, εισπράξετε χωρίς τη θέλησή μου.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ
Και με την επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματός μου και
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ
Σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ:

1. Να επιστρέψετε, εντός είκοσι τεσσάρων ωρών από της λήψεως της παρούσας, στο ταμείο της ΠΑΕ ΟΦΗ, το άνωθεν ποσό των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, το οποίο παρανόμως εισπράξετε, κατά τα προεκτεθέντα, χωρίς τη βούλησή μας. Σε διαφορετική περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τις κείμενες διατάξεις.

2. Τέλος, σας γνωρίζω ότι από σήμερα η συνεργασία μας με την εταιρία με την επωνυμία "ΚΛΑΔΟΣ SECURITY", ύστερα από την ανωτέρω περιγραφόμενη συμπεριφορά σας, έχει με υπαιτιότητά σας λυθεί.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σ' αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται προς γνώση του και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 08.10.2012
Ο Εξωδίκως Προσκαλών και Διαμαρτυρόμενος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΦΗ,

ΜΑΝΘΟΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: