Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Στην έδρα της τα… σπάει!!

Στην έδρα της τα… σπάει
Ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Πάρμα με 2-0 ήταν ο Ρολάντο Μαράν, μιλώντας στους δημοσιογράφους του συνδρομητικού «Sky». Ο προπονητής της Κατάνια, ωστόσο, επισήμανε τα προβλήματα που έχει η ομάδα του στα εκτός έδρας ματς και τόνισε πως κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος θα δουλέψει σκληρά ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις της μακριά από τη Σικελία.

Μετά από 7 αγωνιστικές η Κατάνια έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι Σικελοί έχουν πάρει 10 βαθμούς μέσα στην έδρα τους και μόλις 1 στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Δείγμα πως είναι ομάδα «έδρας», κάτι που τόνισε ο προπονητής της, Ρολάντο Μαράν, μετά τη λήξη του αγώνα με την Πάρμα και τη νίκη με 2-0.

«Στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλά και μαζεύουμε πολλούς βαθμούς. Εκτός έδρας, όμως, δυσκολευόμαστε πολύ. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος για τα ματς της εθνικής, θα δουλέψουμε πολύ για να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν θέλουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία, επιβάλλεται να συγκεντρώνουμε αρκετούς βαθμούς και μακριά από την έδρα μας», επισήμανε ο Μαράν.

Το ματς με την Πάρμα κρίθηκε πολύ νωρίς. «Για άλλη μια φορά εκμεταλλευτήκαμε τη δύναμη της έδρας μας, μπήκαμε δυνατά στο ματς και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς. Το γκολ στο 2ο λεπτό έκανε την αποστολή μας πιο εύκολη. Η Πάρμα είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς τους αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά. Όταν έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε, όταν μπορούσαμε να βγούμε στην αντεπίθεση δημιουργήσαμε πολλούς κινδύνους. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση.»

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει την Κατάνια αντιμέτωπη με την Ίντερ. «Ήδη έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να ξεκινήσουμε να παίρνουμε βαθμούς και μακριά από τη Σικελία. Αρχίζοντας από το Μιλάνο», σημείωσε ο Ρολάντο Μαράν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: