Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Ευχαριστώ που νικήσατε»

«Ευχαριστώ που νικήσατε»
Λυπημένος για την αποβολή του, αλλά ανακουφισμένος από τη νίκη που πήραν οι συμπαίκτες του, εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του καναλιού της Ίντερ ο Γιούτο Ναγκατόμο. Ο Ιάπωνας χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του, ωστόσο τόνισε πως είναι χαρούμενος γιατί αυτή δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας του.

Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου κρίθηκε στο 4ο λεπτό, με την κεφαλιά του Βάλτερ Σάμουελ που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Αμπιάτι. Ωστόσο θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη αν η Μίλαν εκμεταλλευόταν την αριθμητική της υπεροχή, λόγω της αποβολής του Γιούτο Ναγκατόμο και κατάφερνε να ισοφαρίσει.

Ο Ναγκατόμο, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ίντερ, τόνισε πως νιώθει ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, αφού η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε δεν άλλαξε τις ισορροπίες του ματς. «Ευτυχώς η κόκκινη κάρτα που δέχτηκα δεν επηρέασε την ομάδα. Νιώθω ανακούφιση γιατί οι συμπαίκτες μου κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι, κάτι που είναι σημαντικό τόσο για την Ίντερ όσο και για τους οπαδούς μας.»

Ο Ιάπωνας αμυντικός τόνισε πως η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ήταν άδικη. «Δεν άγγιξα επίτηδες τη μπάλα με το χέρι. Η κίνηση που έκανα ήταν ενστικτώδης. Λυπάμαι πολύ που άφησα τους συμπαίκτες μου με 10 και αναγκάστηκαν να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να νικήσουν. Είναι η πρώτη αποβολή μου από τότε που παίζω επαγγελματικά. Κρίμα γιατί ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», σημείωσε ο Ναγκατόμο.

Κλείνοντας, ο Ιάπωνας ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του. «Τους ευχαριστώ γιατί κατάφεραν να νικήσουν και έτσι μείωσαν τη στενοχώρια μου για την αποβολή. Αν είχαμε χάσει βαθμούς εξαιτίας της αποβολής μου, δεν θα μπορούσα να τους αντικρύσω στα μάτια», κατέληξε ο Ναγκατόμο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: