Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Εργατικός όσο και ο Μουρίνιο»

«Εργατικός όσο και ο Μουρίνιο»
Πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου ήταν ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο χώρο στάθμευσης του Σαν Σίρο και τόνισε πως η νίκη αυτή του θύμισε την επιτυχία της Ίντερ με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ξανά η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Ο Μοράτι, τέλος, δεν δίστασε να κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στον Αντρέα Στραματσόνι και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Είναι το ματς που περιμένουν όσο κανένα άλλο. Το ντέρμπι του Μιλάνου είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι ζήτημα τιμής, ένας αγώνας ιδιαίτερος που ενδιαφέρει ολόκληρη την πόλη. Μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι, σημαίνει πολλά, άσχετα με τη βαθμολογική σημασία και οι νικητές, δικαιολογημένα, «πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας. Όπως έγινε με τους οπαδούς της Ίντερ το βράδυ της Κυριακής.

Οπαδός της Ίντερ πρέπει να θεωρείται και ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι κάτι περισσότερο από ιδιοκτήτης. Ο Μοράτι μίλησε μετά τον αγώνα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Το σημερινό ματς μου θύμισε την επιτυχία μας με τη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί παίξαμε με παίκτη λιγότερο και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όταν αποβλήθηκε ο Ναγκατόμο, ήλπιζα πως η παράδοση θα συνεχιζόταν και στο ματς με τη Μίλαν. Η νίκη μας αυτή με ενθουσίασε», είπε ο Μοράτι.

Στο ματς με τη «Μπάρτσα», στον πάγκο καθόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Βλέπει κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Στραματσόνι ο πρόεδρος; «Είναι το ίδιο εργατικός με τον Μουρίνιο. Ο Αντρέα είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και ασχολείται με την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό μου θυμίζει έντονα τον Μουρίνο», απάντησε ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Πόσο πιθανό είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ίντερ; «Εγώ θα «σπρώξω» με όλες μου τις δυνάμεις τους παίκτες ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες», τόνισε ο Μοράτι.

Η Γιουβέντους, όμως, δείχνει πιο δυνατή, όχι μόνο από την Ίντερ, αλλά και από τις άλλες ομάδες. «Πιο δυνατή η Γιουβέντους; Δεν θα το έλεγα ούτε αν με βασάνιζαν», σημείωσε γελώντας ο Μοράτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: