Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Γερμανικού Στρατού Κατοχής!!

Άχτουνγκ - Άχτουνγκ! «Αποφασίζομεν και διατάζομεν, ότι για την Τρίτη 09/10/2012, στο Γερμανικό Προτεκτοράτο των Αθηνών της Νότιας Μπανανίας, απαγορεύονται οι συναθροίσεις των πολιτών. Γράφει ο Κώστας Βαϊμάκης.
Ανακοίνωση του Γερμανικού Στρατού Κατοχής
Αυτό σημαίνει ότι όπου δούμε πάνω από δυο μαζί (εξαιρούνται τα ετερόφυλα και ομοφυλόφιλα ζευγαράκια σε τρυφερά τετ-α-τετ) θα συλλαμβάνονται ή θα εκτελούνται επιτόπου, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των υπολοίπων.
Καταλαβαίνουμε ότι εκατομμύρια Αθηναίοι θα ήθελαν να βγουν στους δρόμους για να προϋπαντήσουν και να πετάξουν λουλούδια στην πεφωτισμένη Καγκελάριο της καρδιάς μας, την κυρία Άνγκελα Μέρκελ, αλλά επειδή είναι σεμνή και ταπεινή πέρα από πεφωτισμένη και γεμάτη αγάπη, δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο κύμα λατρείας και ευγνωμοσύνης. Έτσι λοιπόν, θα απευθύνει καγκελο-διάταγμα από την τηλεόραση, με φόντο μια μεγάλη στοίβα βιβλίων που θα καίγονται πίσω της, για να ζεστάνει την ψυχρή φθινοπωρινή βραδιά.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κατόπιν αιτήματος του κυρίου Ρέσλερ η γερμανική σημαία δεν θα κυματίσει τελικά στην Ακρόπολη, αλλά μονάχα στα δημόσια κτίρια και τις κρατικές υπηρεσίες, όπως επίσης και στα περιπολικά και τις μοτοσυκλέτες της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη διάρκεια της επίσκεψης. Οι δυνάμεις της Βέρμαχτ επίσης θα φέρουν τη γερμανική σημαία πάνω στα κράνη τους, όπως και τα αεροπλάνα της Λουφτβάφε που θα πετούν ψηλά και θα εποπτεύουν τον εναέριο χώρο, μην πάει κανένας πονηρός και ψεκάσει τίποτα όσο θα είναι εδώ η κυρία Μέρκελ.
Τέλος να ενημερώσουμε ότι ολόκληρη την Τρίτη μεγάλα καμιόνια γεμάτα τρόφιμα θα βρίσκονται σε κεντρικές πλατείες και θα μοιράζουν τρόφιμα (μπομπότες, κονσέρβες, άλευρα και χαρούπια) στους πεινασμένους και κάκουχους παραλήδες Έλληνες, μια ευγενική προσφορά του κυρίου Σόιμπλε στον σκληρά δοκιμαζόμενο φίλο και αδελφό λαό της Αθήνας της Αθηναϊκής Κάτω Μπανανίας.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση κι αν θέλατε, ας κάνατε διαφορετικά. Ο Θεός να σας έχει καλά για να πληρώνετε τα δανεικά κι εμάς καλύτερα για να εισπράττουμε».
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: